Bolig til salgs

Thon Eiendom prosjekterer og selger leiligheter, hytter og fritidstomter i Norge og Sverige. Vi tilbyr unike prosjekter og vårt salgsteam hjelper deg gjerne med å finne din drømmebolig.

Vi bygger praktiske, moderne boliger i ulike størrelser som passer alle livsfaser. Våre boligprosjekter er skreddersydde med fleksible planløsninger, god oppbevaringsplass og sentral beliggenhet.

Vi tilbyr boliger til førstegangskjøpere, men også til godt etablerte familier og de som ønsker et komfortabelt luksushjem med takterrasse og panoramautsikt.

 

Vi er der – fra bygging til innflytting
Våre boligprosjekter følges opp fra start til slutt. For at du skal få kjøpe boliger av høy kvalitet, har vi tett kontakt med arkitekt og entreprenør. Ved å engasjere oss i hele byggeprosessen kan vi bidra med førstehåndskunnskap og ekspertise når du kjøper din helt nye bolig av oss.

Ta kontakt med oss for å se våre spennende, nye boligprosjekter.

Våre boligprosjekter til salgs

Kategori
Boligtype

Vil du vite mer om våre boligprosjekter?

Engebrets Promenade | Thon Eiendom

Psst ...

Visste du at på flere av våre boligprosjekter er det mulig med tilvalg og justeringer etter ønske?

Nye, lekre leiligheter midt i Lillestrøm Engebrets Promenade

Den unike beliggenheten, arkitektoniske kvaliteter og funksjonelle løsninger gjør Engebrets promenade til et av områdets mest ettertraktede boligprosjekter. – Midt i hjertet av Lillestrøm. 

Les mer om Engebrets Promenade

Kontakt oss