Lørenskog Skårerløkka

Nye leiligheter i Lørenskog

Skårerløkka ligger sentralt i Lørenskog kommune, i det som også kalles «nye Lørenskog sentrum», et område som preges av urbane kvaliteter og spennende arkitektur. Parallelt med den store byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, fine gangveier, luftige torg og sosiale møteplasser. Sammen med kafeer, restauranter og butikker bidrar dette til god atmosfære og et levende miljø for alle som skal bor der.

Thon Eiendom står bak flere store utviklingsprosjekter i Lørenskog, blant annet har vi bygget 300 leiligheter på Skårer vest, på samme området som vi nå skal bygge Skårerløkka med 95 nye leiligheter. Vi kjenner området godt og er opptatt av å bidra til en positiv utvikling av kommunen gjennom å etablere attraktive bomiljøer hvor mennesker skal leve og trives.

Forhåndsvisninger

Visningsadresse: Rådmann Paulsens gate 28, 1476 Rasta


SALGSSTART: TORSDAG 18. OKTOBER

1 til 4-roms leiligheter fra 29  til 152 m².
Faste priser. Lave omkostninger.

Ønsker du å vite mer om dette prosjektet på Lørenskog?

Nærmiljøet

Skårerløkka vil ligge sentralt på Skårer Vest, rett ved Triaden Lørenskog Kjøpesenter. Det tar ca. 10 minutter med bil til Lillestrøm sentrum og ca. 20 minutter til Oslo sentrum.

  • 0,7 km
  • 0,7 km
  • 9,1 km
  • 21,7 km

Kontaktskjema

Jeg er interessert i Skårerløkka og ønsker at dere tar kontakt med meg. Felter merket * må fylles ut.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Salgsstart mandag 15. oktober Strømmen Verksted

Vi gleder oss til å presentere Strømmen Verksted. Her vil du bo midt i Strømmen i en leilighet som passer for akkurat deg, enten du ønsker en 2-roms leilighet eller en unik toppleilighet med privat takterrasse.

Les mer om Strømmen verksted