Kontor til leie

Thon Eiendom tilbyr kontorlokaler kontorfellesskap med nær tilgang til kollektiv transport. Våre næringseiendommer ligger i hovedsak i Oslo sentrum, men vi har også lokaler til leie utenfor Oslo som for eksempel sentralt på Gardermoen, Strømmen og Sandvika.

Vi eier og leier ut rundt 500 eiendommer i Norge, og er opptatt av at ditt firma finner et lokale som passer deres behov. Kontorlokalene vi leier ut har ofte god beliggenhet med tilknytning til offentlig kommunikasjon, handlegater og servicetjenester. 

Fasiliteter

Noen av våre eiendommer har felles kantineordning, og vi legger vekt på å tilrettelegge fasiliteter som treningsrom og sykkelparkering. Kontoreiendommene våre har blant annet egne driftsteam som ivaretar eiendommene og utfører ulike vaktmestertjenester.

Åpning av nytt kontorfellesskap

1. oktober åpner vi nytt og moderne kontorfellesskap i Karl Johans gate 16. Her kan du leie møblert kontor eller touchdown-plasser etter behov og med fleksible leieavtaler. Det vil også være mulighet for å leie kun møterom. Se Thon Flex for mer informasjon

Ønsker du å leie kontor?

Enten du ønsker et kontorlokale rett ved Aker Brygge, i Torggata eller på Gardermoen – ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne kontorer som passer din bedrift.

Våre kontorer til leie

Type kontor

Trenger du hjelp til å finne riktig lokale?

Fasadebildet av kontorbygg

Psst ...

Med rundt 500 eiendommer i porteføljen tilbyr vi stor bredde. Vår lange utleieerfaring gjør at vi kan hjelpe deg å finne det lokalet du har behov for.

Kontakt oss