Vestby Wessel Park

Nye og moderne leiligheter i Vestby

I sentrum av Vestby, like over veien for jernbanestasjonen, skal vi bygge Wessel Park. I Wessel Park bor du sentralt, moderne, lyst og solrikt – med nærhet til naturen og flotte friluftsområder. Første byggetrinn S4, vil bestå av totalt 49 leiligheter.

Wessel Park er en viktig brikke i sentrumsutviklingen i Vestby. Vi ønsker å skape gode, trygge og grønne bilfrie fellesrom, attraktive private områder for beboerne og inkluderende sosiale møteplasser.

Bak prosjektet Wessel Park står det solide samarbeidspartnere: Thongård AS, J. I. B. Holding AS og Hamec AS.

VISNINGER

Visningsadresse: Rådhusgata (Visningssenter), 1540 Vestby

Ta kontakt med oss om visningstidspunkt ikke passer.

 • Kommune Vestby
 • Pris Fra 2 100 000,-
 • Areal 34 m² til 129 m²
 • Antall rom 1-4
 • Eierform Selveier
 • Heis Ja
 • Estimert overtagelse Juni-august 2021

Ønsker du å vite mer om Wessel Park?

Velg din bolig Leiligheter med god kvalitet

Valgmulighetene er mange når du skal velge leilighet i Wessel Park. Men felles for alle er effektive planløsninger, gode lysforhold og balkong eller terrasse. Velger du Wessel Park, velger du en bolig du vil trives i.

 • 1-roms leiligheter 34 m²
 • 2-roms leiligheter på 44 m² til 63 m²
 • 3-roms leiligheter på 63 m² til 99 m²
 • 4-roms leiligheter på 94 m² til 129 m²

I vår boligvelger kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se hvor den ligger i bygget og se nøyaktig planløsning.

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
Boligprosjektet Wessel Park er en viktig brikke i sentrumsutviklingen i Vestby. Her blir det sosiale møteplasser og private områder for beboerne.
8 / 10
9 / 10
10 / 10

Om leilighetene God bokvalitet

Det er viktig for oss å lage boliger man vil trives i. Et godt samarbeid mellom interiørarkitektene og bygningsarkitektene sikrer gjennomtenkte og fleksible løsninger som gjør at du blir fornøyd både nå og i fremtiden.

En av fordelene ved å kjøpe nytt er at du kan påvirke hvordan boligen skal se ut til slutt. Vi gir deg en rekke valgmuligheter. Jo tidligere du kommer inn i byggeprosessen, jo større er også muligheten for å sette ditt eget preg på leiligheten.

Beliggenhet Alt i nærheten

Wessel Park vil få sentral beliggenhet i det lille området som utgjør Vestby sentrum, rett ved kommunens rådhus og administrasjonssenter.

Like over veien for Wessel Park ligger Vestby stasjon, og i umiddelbar nærhet er det også matbutikk samt et variert utvalg av andre butikker og serviceinstitusjoner, blant annet treningssenter, bibliotek, legekontor og tannlege.

Nærområdet Det gode liv i Vestby

I Wessel Park bor du sentralt, moderne, lyst og solrikt – med nærhet til naturen og flotte friluftsområder.

Vestby kommune består av stedene Vestby sentrum, Son, Hvitsten, Garder og Hølen. Flere og flere finner veien til Vestby, en kommune som ser lyst på fremtiden og som blomstrer i takt med befolkningsøkningen. I landlige og naturskjønne omgivelser finner du alt du kan ønske deg; flotte tur- og rekreasjonsområder, et aktivt idrettsmiljø, varierte kulturtilbud og gode oppvekstvilkår for barn og unge.

ET NAVN MED LOKAL FORANKRING Johan Herman Wessel

Wessel Park er oppkalt etter dikteren og forfatteren Johan Herman Wessel (1742-1785), som ble født og vokste opp i Vestby. Han var en av de viktigste litterære skikkelsene i Danmark-Norge på 1700-tallet og har fått flere steder oppkalt etter seg. Mest kjent er Wessels plass ved Stortinget i Oslo. Foto: Daderot.

Meld interesse

Ønsker du å få mer informasjon om Wessel Park, meld din interesse i dag!

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.