Vestby Wessel Park

Nye og moderne leiligheter i Vestby, rett ved jernbanestasjonen

I sentrum av Vestby, like over veien for jernbanestasjonen, skal vi bygge Wessel Park. Dette vil bli et flott boligprosjekt med litt over 100 selveierleiligheter.

Vi har fokus på godt bomiljø og på å skape variasjon i både leilighetsstørrelser og planløsninger, slik at vi kan tilby leiligheter som passer dine ønsker og behov. Wessel Park vil bestå av alt fra arealeffektive 1- og 2-roms leiligheter til store, flotte toppleiligheter med private takterrasser.

I tillegg til leiligheter blir det handel og servering i 1. etasje, garasjeanlegg under bakken og ikke minst et hyggelig torg som vil bli et samlingspunkt for hele Vestby. Wessel Park vil dermed bli et positivt bidrag til den spennende sentrumsutviklingen Vestby er inne i.

Bak prosjektet Wessel Park står det solide samarbeidspartnere: Thon Eiendom, J. I. B. Holding AS og Hamec AS.

SALGSSTART FOR FØRSTE BYGGETRINN ER 25. OKTOBER 2018.

Ønsker du å vite mer om Wessel Park?

Nærmiljø

Fritt, landlig og urbant

Med Wessel Parks beliggenhet i Vestby sentrum bor du fritt og landlig men samtidig urbant i en ny og moderne leilighet i et flott bygg. Det er kort vei uansett om du ønsker å benytte deg av områdets flotte natur eller sette deg på toget til Oslo. Vestby stasjon ligger rett over veien, og med toget er du i Oslo på en halvtime. Det er kort vei til både barnehage og skole. Vestby byr også på aktive idrettsmiljøer og en flott flerbrukshall på 5 800 kvm. Kun 10 minutter unna med bil finner du flotte strender ved Oslofjorden, blant annet i idylliske Hvitsten.

   

Johan Herman Wessel

Wessel Park er oppkalt etter dikteren og forfatteren Johan Herman Wessel (1742-1785), som ble født og vokste opp i Vestby. Han var en av de viktigste litterære skikkelsene i Danmark-Norge på 1700-tallet og har fått flere steder oppkalt etter seg. Mest kjent er Wessels plass ved Stortinget i Oslo. Foto: Daderot.

Kontaktskjema

Jeg er interessert i Wessel Park og ønsker at dere tar kontakt med meg. Felter merket * må fylles ut.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.