Norrköping Mirum Galleria

Mirum Galleria ligger like utenfor bykjernen til Norrköping, ca.17 mil sydøst for Stockholm. Senteret ligger strategisk plassert ved E22, med god tilgjengelighet og nærhet til kollektiv transport.

Om senteret

Senteret ble vesentlig utbygget og ombygget i 2010, og endret navn til Mirum Galleria i 2012. Mirum Galleria er i dag Östergötlands største kjøpesenter, og det eneste i regionen med et stort fokus på events.

Denne posisjonen styrker ambisjonen om å være et regionssenter som tiltrekker kunder fra et større markedsområde. Besøk senterets nettside på mirumgalleria.se.

Ønsker du lokaler her? Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

956 mill
Omsetning (2018)
5 167 608
Besøkende (2018)
47
Antall butikker
27 635m²
Areal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 1500
  • Gratis parkering Ja
  • El-bil ladere Ja

Med mer enn 50 butikker under samme tak tilbyr Mirum Galleria en av Östergötlands bredeste shoppingmuligheter. På senteret finner du også gode og små opplevelser for hele familien, et hyggelig miljø og flotte møtesteder.

Nærmiljøet

Senteret ligger strategisk plassert ved E22, med god tilgjengelighet og nærhet til kollektiv transport. Enkel tilgang til senteret med bil, sykkel, buss, trikk og tog.

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Virtuell visning