Jessheim Jessheim Storsenter

Med over 50 motebutikker er Jessheim Storsenter Øvre Romerikes desidert største motehus midt i Jessheim by. Området er i stadig vekst, og har kommunehus, kulturhus, kino og tog- og busstasjon som nærmeste naboer.

Senteret ligger midt i Jessheim sentrum i Ullensaker kommune, 40 km nord for Oslo. Ullensaker er med 35 100 innbyggere landets hurtigst voksende kommune. Jessheim er med sine 17 220 innbyggere Akershus største by (tall pr. september 2013) og regionsenter på Øvre Romerike. Oslo Lufthavn (OSL) ligger kun 10 km øst for Jessheim, og er en “motor” for området med hensyn til befolkningsvekst og næringsetablering.

MARKED/KUNDEGRUNNLAG

Primærmarkedet Øvre Romerike består av de 6 kommunene; Ullensaker, Nes, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad og Eidsvoll, og har pr. september 2013 et samlet innbyggertall på 92 500.
Sekundærmarkedet består av kommunene på Nedre Romerike, samt deler av Glåmdalen, Hadeland, Toten og Sør-Hedmark (ca. 250 000 innbyggere).

OMSETNING

Jessheim Storsenter er Norges 17. største kjøpesenter (målt i omsetning). Omsetningen i 2016 var på 1788 millioner kroner.

BUTIKKMIKS

Jessheim Storsenter har 145 butikker og spisesteder, hvor spesielt utvalget innen mote og sport er stort. Med beliggenhet midt i Jessheim by har senteret etablert mange ulike spisesteder. Flere av spisestedene har egen uteservering hvor man har mulighet til å hygge seg utover senterets ordinære åpningstider. Dette er noe som er med på å skape en levende by.

Noen av våre største butikker:

H&M / Sport1 / Vinmonopolet / Egon / Kanutten / Rema 1000 / Boots apotek / Spaceworld Soundgarden / Clas Ohlson / G-Sport  

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

145
Antall butikker
43 400 m²
Areal
6 mill
Besøkende
1 788 mill
Omsetning

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 1100
  • Gratis parkering 3 timer

Jessheim Storsenter har gratis parkering i 3 timer utendørs og 2 timer i våre to parkeringshus i senterets åpningstider.

Nærmiljøet

Jessheim Storsenter ligger rett ved stasjonen i Jessheim sentrum, med både tog- og bussforbindelse.

  • 0,22 km
  • 9,53 km
Øvre Romerikes beste møteplass for handel og opplevelser

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Prisnivå:
Lagerbehov: