Raufoss AMFI Raufoss

Nye AMFI Raufoss åpnet i november 2013 med utvidet butikkareal og mange nye butikker, og har blitt et populært handelssted på Raufoss.

AMFI Raufoss ligger midt i sentrum på Raufoss, kun 10 minutters kjøring fra Gjøvik og tettsteder på Toten som Eina, Skreia, Lena og Trevatn. Buss- og togstasjon ligger rett ved senteret. Senteret er opptatt av å delta i lokalsamfunnet, og bidra til lokal vekst. Senteret eies av Coop Norge Eiendom.

Marked/kundegrunnlag

AMFI Raufoss er et familiesenter og et sentralt møtested for folk fra Gjøvik/Toten. Senteret har over 60 000 mennesker i det primære nedslagsfeltet som inkluderer Østre Toten, Vestre Toten og Gjøvik. Sekundærmarkedet er Lillehammer/Biri, Hamar, Søndre Land/Hov/Trevatn og Hadeland/Gran/Brandbu.

AMFI Raufoss er også nærmeste nabo til Raufoss Industripark som har over 3 000 ansatte og verdenskjente store internasjonale fabrikker som bl.a. Benteler og Nammo.

Omsetning

AMFI Raufoss hadde i 2016 en omsetning på 331,3 millioner kroner, en oppgang på 6,8 prosent fra 2015. 

Butikkmiks

AMFI Raufoss er Totens største kjøpesenter. Senteret framstår som moderne og trendy, samtidig som den lune Totenstemninga er bevart. På AMFI Raufoss  får kunden tak i det aller meste og senteret nærmer seg en butikkmiks som gir kundene et komplett tilbud.

Noen av våre største butikker

Coop Mega / Apotek 1 / Vinmonopolet / Sport 1 / Cubus / Europris / Toten Sparebank

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

35
Antall butikker
13 000 m²
Areal
941 706
Besøkende
331,3 mill
Omsetning

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 450
  • Gratis parkering Ja, hele dagen


På AMFI Raufoss er det alltid gratis parkering. Du kan enten benytte parkeringsplassen på forsiden av senteret, eller vårt to-etasjes parkeringshus på baksiden av kjøpesenteret.

Nærmiljøet

AMFI Raufoss ligger midt i sentrum av Raufoss. Senteret har busstopp utenfor døra, og kun noen minutter unna ligger togstasjonen som har direkte tog til Oslo.

  • 0,75 km
  • 8,51 km
Noe å glede seg over hver dag!

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Prisnivå:
Lagerbehov: