Strømmen Verksted | Thon Eiendom

Strømmen – et godt sted å bo

Hvor viktig er nærområdet for deg når du velger bolig? Miljøet har mye å si for trivsel og hvor leiligheten ligger kan være avgjørende når du skal kjøpe bolig.

Visste du at...

…Strømmen Storsenter er nærmeste nabo og der finner du over 20 serveringsteder? Så hva frister i dag, en fresh smoothie eller en saftig hamburger? Valget er ditt.

Enten du kjenner Strømmen godt fra før, eller inne på tanken om å flytte dit, kan vi være enige om at Strømmen er et sjarmerende tettsted i Skedsmo kommune, med kort vei til både Oslo og Gardermoen. I nærområdet finner du kafeer, kjøpesenter, tog, Sagelva, kulturhus, kino, skatepark, Strømmen stadion og mye mer. Du får en byfølelse uten å bo i en hektisk storby og med naturen rett i nærheten.

Skedsmo har en økning av innflyttere i kommunen og dette omfatter også Strømmen. Mange velger å se på områder utenfor Oslo, hvor de får mer bolig for pengene. Småbarnsforeldre er naturlig nok også opptatt av hvor barna skal vokse opp og ønsker et område med trygge rammer, gode skoler og aktivitetstilbud. På Strømmen får du alt dette, i tillegg til så mye mer.

Sentralt på Strømmen ligger et av Norges største kjøpesentre, Strømmen Storsenter. Der finner du nesten 200 butikker og spisesteder, med en god miks av både kjedebutikker og spesialbutikker. Det er både praktisk og kjekt å ha alt du trenger i umiddelbar nærhet.

I de siste årene har det skjedde en positiv boligutbygging på Strømmen og Thon Eiendom er en av utbyggerne som satser i området. Et av boligprosjektene som nå er innflyttet er Parkodden.

Nå kommer du helt i sentrum!

Det neste store boligprosjektet til Thon Eiendom er Strømmen Verksted, som skal bygges på tomten til det gamle verkstedet. Leilighetene vil ligge i umiddelbar nærhet til Storsenteret, togstasjon og grønne uteområdet. I tillegg planlegges det barnehage,  badeland og hotell mm.på området. Med andre ord vil Strømmen Verksted ligge med gangavstand til alt som kan gjøre en hektisk hverdag enklere og interessant.

Hvis du ønsker å bo et sentralt sted med nærhet til både byliv og natur, er Strømmen et godt valg og Strømmen Verksted midt i blinken!

Les mer om boligprosjektet Strømmen Verksted

Salgsstart 3. kvartal 2018 Strømmen Verksted

Olav Thon satser ytterligere i Strømmen med et stort prosjekt. Her reguleres det for å bygge leiligheter, barnehage, næring, kontor, badeland og parkering.

Området ligger på tomten til gamle Strømmen Verksted, rett ved Strømmen Storsenter. 

Les mer om Strømmen verksted