Strømmen Strømmen Verksted

Nye leiligheter sentralt i Strømmen

Boligprosjektet Strømmen Verksted bygges på den gamle tomten til Strømmen Værksted. Her vil du bo i umiddelbar nærhet til tog, Strømmen Storsenter, barnehage, og grønne uteområder. I tillegg er også et mulig badeland under planlegging. Langs hyggelige Sagelva skal turveien få et estetisk løft. En egen utkikksplattform blir en naturlig del av boligområdet.

Første byggetrinn, Støperiet, består av tre bygg som alle ligger hyggelig til langs Sagelva. To av byggene med totalt 50 leiligheter er nå til salgs.

VISNINGER

Visningsadresse: Stasjonsveien 1, 2010 Strømmen (Innkjøring fra Sagbruksveien).

Ta kontakt med oss om visningstidspunkt ikke passer.

 • Kommune Skedsmo
 • Pris Fra 3 000 000,-
 • Areal 46 m² til 121 m²
 • Antall rom 2-4
 • Eierform Selveier
 • Heis Ja
 • Estimert innflytting 1. kvartal 2021

Ønsker du å vite mer om Strømmen Verksted?

Velg din bolig Leiligheter i ulike størrelser

Leilighetene har gjennomtenkte planløsninger, slik at du kan flytte rett inn i den perfekte bolig for deg.

 • 2-roms leiligheter fra 40 m² til 52 m²
 • 3-roms leiligheter på 66 m² til 121 m²
 • 4-roms leiligheter på 103 m² til 121 m²

I vår boligvelger kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se hvor den ligger i bygget og se nøyaktig planløsning.

1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

Om leilighetene Kvalitet og standard

Leilighetene har gjennomtenkte planløsninger, slik at du kan flytte rett inn i den perfekte bolig for deg. Vi legger mye arbeid i å levere høy standard og kvalitet på våre leiligheter.

En av fordelene ved å kjøpe nytt er at du kan påvirke hvordan boligen skal se ut til slutt. Vi gir deg en rekke valgmuligheter. Jo tidligere du kommer inn i byggeprosessen, jo større er også muligheten for å sette ditt eget preg på leiligheten.

Beliggenhet

Strømmen Verksted ligger meget sentralt i hyggelige omgivelser på Strømmen i Skedsmo kommune. Tomten grenser til turstier og parkområde mot øst, og Sagelva renner like nedenfor. Det er få minutters gange til bussholdeplass og togstasjon, kun 20 min med bil og 30 min med tog til Oslo sentrum, og 28 min med tog til Gardermoen. Strømmen Storsenter, som er Norges største kjøpesenter med over 200 butikker, ligger like ved siden av Strømmen Verksted. På Storsenteret finner du også kafeer, restauranter, treningsstudio og bowlingbane. Kulturhus, kino og Strømmen Stadion er også like i nærheten.

 • 0,8 km
 • 0,6 km
 • 1,2 km
1 / 2
2 / 2

SOLDIAGRAM

Meld interesse

Ønsker du å få mer informasjon om Strømmen Verksted? Meld din interesse i dag!

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Salget har startet Nye leiligheter i Lørenskog

Skårerløkka boligprosjekt består av 95 nye leiligheter sentralt i «nye Lørenskog sentrum» – et område som er urbant og spennende, luftig, grønt og familievennlig.

Les mer om Skårerløkka