Strømmen Strømmen Verksted

Nytt boligprosjekt i Strømmen

Vi gleder oss til å presentere Strømmen Verksted. Her vil du bo midt i Strømmen i en leilighet som passer for akkurat deg, enten du ønsker en 2-roms leilighet eller en unik toppleilighet med privat takterrasse. 

Første byggetrinn, Støperiet består av tre bygg som alle ligger hyggelig til langs Sagelva. Vi legger nå ut to av disse byggene med totalt 50 leiligheter. 

Salgsstarten er satt til mandag 15. oktober kl. 18.00, og vi vil i uken før avholde forhåndsvisninger i vårt visningssenter på tomten. 

Prospekt, prisliste og datoer for forhåndsvisningene vil publiserers snart.

Vi gjør oppmerksom på at samtlige illustrasjoner kun er foreløpige og ment til å gi et inntrykk av prosjektet.

SALGSSTART: 15.OKTOBER

Ønsker du å vite mer om Strømmen Verksted?

1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

Nærmiljøet

  • 0,8 km
  • 0,5 km
  • 0,5 km
  • 0,7 km
  • 1,0 km
  • 37,7 km

Boligene vil ligge på tomten til gamle Strømmen Verksted, rett ved Strømmen Storsenter.

Meld interesse

Ønsker du å holde deg oppdatert om fremdriften i boligprosjektet, meld din interesse i dag!

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Nye leiligheter på taket av Jessheim Skovly

Dette er et spennende og annerledes boligprosjekt med fokus på høy kvalitet. Her bor du sentralt i byen med Jessheim Storsenter og Storgata som nærmeste nabo.

Les mer om Skovly