Kontor til leie

Thon Eiendom leier ut kontorlokaler og kontorfellesskap med sentral beliggenhet og gode fasiliteter. Våre næringseiendommer ligger i hovedsak i Oslo sentrum, men vi har også kontorlokaler til leie utenfor Oslo.

Thon Eiendom eier og leier ut rundt 500 eiendommer i Norge, og er opptatt av at ditt firma finner et lokale som passer, uansett størrelse. Alle våre kontorlokaler til leie har sentral beliggenhet med tilknytning til offentlig kommunikasjon, handlegater og servicetjenester.

Fasiliteter

Noen kontorer har felles kantineordning, og vi legger vekt på å tilrettelegge fasiliteter som treningsrom og sykkelparkering. Kontoreiendommene har blant annet egne driftsteam som ivaretar eiendommene og utfører ulike vaktmestertjenester.

 

Thon Flex - kontorfellesskap i Oslo

Velkommen til våre kontorfellesskap i Oslo sentrum. Her kan du leie møblert kontor i kontorfellesskap, alt etter behov og alltid med fleksible leieavtaler. Vi har i dag lokasjoner i Vika Atrium, Karl Johans gate 5 og høsten 2022 åpner vår nye og flotte lokasjon i Stenersgata 2a. Se thonflex.no for mer informasjon.

Ønsker du å vite mer om leie av kontorlokaler?

Enten du ønsker et kontorlokale rett ved Aker Brygge, i Torggata eller på Gardermoen – ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne kontorer som passer din bedrift.

Våre ledige kontorlokaler

Våre kontorer til leie

14 kvm. 2 360 kvm.
0 etg. 5 etg.

Viser 6 av 21 treff

Kontorfellesskap i Karl Johans gate! Enkeltkontorer. Fleksibel leietid.

  • Areal 20 - 44 m2
  • Etasje 3
  • Adresse Karl Johans gate 5, 0154 Oslo
  • Område Sentrum

Vi søker helserelaterte leietakere til kontorer / fellesskap - vis a vis Pilestredet Park

  • Areal 14 - 50 m2
  • Etasje 4
  • Adresse Nordahl Bruns gate 22, 0165 Oslo
  • Område St.Hanshaugen

Trenger du hjelp til å finne riktig lokale?

Fasadebildet av kontorbygg

Psst ...

Med rundt 500 eiendommer i porteføljen tilbyr vi stor bredde. Vår lange utleieerfaring gjør at vi kan hjelpe deg å finne det lokalet du har behov for.

Kontakt oss