Kontor til leie

Thon Eiendom leier ut kontorlokaler og kontorfellesskap med sentral beliggenhet og gode fasiliteter. Våre næringseiendommer ligger i hovedsak i Oslo sentrum, men vi har også kontorlokaler til leie andre steder i landet.

Hvem er vi?

Thon Eiendom eier og leier ut rundt 500 eiendommer i Norge, og er opptatt av at ditt firma finner et lokale som passer, uansett størrelse. Alle våre kontorlokaler til leie har sentral beliggenhet med tilknytning til offentlig kommunikasjon, handlegater og servicetjenester.

Fasiliteter

Noen kontorer har felles kantineordning, og vi legger vekt på å tilrettelegge fasiliteter som treningsrom og sykkelparkering. Kontoreiendommene har blant annet egne driftsteam som ivaretar eiendommene og utfører ulike vaktmestertjenester.

Thon Flex - kontorfellesskap i Oslo

Velkommen til våre kontorfellesskap i Oslo sentrum. Her kan du leie møblert kontor i kontorfellesskap, alt etter behov og alltid med fleksible leieavtaler. Vi har i dag lokasjoner i Vika Atrium, Karl Johans gate 5 og høsten 2022 åpner vår nye og flotte lokasjon i Stenersgata 2a. Se thonflex.no for mer informasjon.

Ønsker du å vite mer om leie av kontorlokaler?

Enten du ønsker et kontorlokale rett ved Aker Brygge, i Torggata eller på Gardermoen – ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne kontorer som passer din bedrift.

Trenger du hjelp til å finne riktig lokale?

Våre kontorer til leie

Type lokale
8 kvm. 1 396 kvm.
0 etg. 5 etg.

Viser 11 av 11 treff

Kontorfellesskap ved Aker Brygge - 1 til 12 kontorplasser plug & play

  • Areal 15 - 63 m2
  • Etasje 2
  • Adresse Munkedamsveien 45, 0250 Oslo
  • Område Frogner

Våre ledige kontorlokaler

Kontakt oss