søker deltid

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

W.B. Samson er et yndet spisested med tilbud fra tidlig morgen til utpå ettermiddagen, mandag til lørdag. En kopp kaffe og noe smått å bite i til frokost, salat, sandwich eller toast til lunsj eller en kakebit eller kanelbolle når man er sulten på noe søtt. Vi har nå en deltid stilling som må besittes.

 

Hvordan kan du vite at det er deg vi leter etter?
Du er en serviceinnstilt person med sans for struktur og orden, og som legger stolthet i arbeidet. Du er god på salg og kommunikasjon. Smilet sitter løst og dialogen med kunden kommer naturlig.

 

Vi søker lagspillere med positiv energi. Interesse for mat, kaffe og bakevarer samt erfaring fra tilsvarende serveringssteder er selvfølgelig en stor bonus, men alt av nødvendig opplæring og produktkunnskap vil bli gitt.

 

Vi tilbyr en utfordrende og spennende stilling i et profesjonelt og stadig utviklende miljø, samt et nettverk av dyktige og faginteresserte kollegaer. Det gis grundig opplæring og det er utviklings- og karrieremuligheter i et ekspansivt miljø. 

 

 

Hvis dette er av interesse så send søknad og CV til triaden@samson.no eller kom innom butikken for å levere en søknad og CV.

 

 

W.B. Samson As

Gyldenløvesgate 8

0260 Oslo

 

http://www.samson.no

Tlf: 22 54 23 60