Only søker ekstrahjelp

30. juni 2018 Vis stillinginfo Søk på stillingen

ONLY søker ekstrahjelp

 

ONLY er en del av motekonsernet BESTSELLER og ett av Europas ledende klesmerke. Vårt mål er å gjøre det enkelt for kunden å skape sin egen personlige stil. Vi søker nå etter en serviceinnstilt selger med høyt driv til ONLY, på Strømmen Storsenter.

Vi søker deg som brenner for salg, elsker mote og drives av å møte kundenes forventninger gjennom å vise en positiv holdning og gi en service i toppklasse.

 

Ansvarsområde:

Ditt oppdrag er å sørge for at hver kunde møter en kunnskapsrik, interessert og tilgjengelig selger.

 

Erfaring:

Vi søker deg med erfarenhet med salg og service, gjerne fra en motebutikk. Du bør være handlingskraftig og være dyktig på mål og resultater. Du kan lett samarbeide og kjenner en stolthet av å gi bra service.

For å trives og lykkes som selger på ONLY tror vi at du er en glad og inspirerende person med masse energi og engasjement som har en fleksibel innstilling.

 

Ansettelse:

Ønsket start i august.

 

Søknad:

Høres dette interessant ut? Send da søknad og CV til e-post: onnor352679@betseller.com, merket «ekstrahjelp», eller lever personlig i butikk. Din søknad vil vi ha snarest mulig, men senest 30.06.2018.  Håper vi hører fra deg!

 

 

BESTSELLER er et privat, familieeiet foretak som ble grunnlagt i Danmark år 1975. BESTSELLER designer og selger klær og accessories for unge menn og kvinner, barn og tenåringer. I dag har BESTSELLER cirka 3.000 butikker og 12 grossister i 53 land. For mer info gå inn på Bestseller.com.