Masai søker butikksjef

Søknadsfrist: snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

 

Vi søker etter en dyktig butikksjef til vår vakre butikk på Strømmen Storsenter.

 

Brenner du etter å kle opp kvinner fra topp til tå og kan du sammen med personalet skape en varm og levende atmosfære i butikken, slik at alle føler seg velkommen og har lyst til å komme tilbake?

 

Er du ansvarsfull og alltid klar til å yte det lille ekstra for å nå de ønskede resultatene?

 

Det er i butikken det skjer

 

Du er en fantastisk selger og mesteparten av tiden din bruker du i butikken, hvor du sammen med medarbeiderne dine fokuserer på å gi kunden den beste opplevelsen, slik at du alltid forsikrer deg om at både butikken og kundeservicen til enhver tid lever opp til vårt konsept.

 

Videre er det ditt ansvar at butikken alltid er inspirerende og visuelt er i samsvar med våre retningslinjer. Du planlegger og gjennomfører diverse kundearrangementer som en del av butikkjedens markedsføring.

 

Utadvendt og resultatskapende leder

 

Du har ansvar for å lede, drive og utvikle den vakre butikken vår. Du har ansvaret for salgs- og lønnsbudsjetter. Dine lederoppgaver innebærer blant annet at du planlegger det daglige arbeidet i butikken, analyserer forskjellige nøkkeltall og bruker dem for å optimere driften. Som leder er du ansvarsfull og motiverer medarbeiderne dine gjennom involvering, veiledning og sparring, slik at dere sammen når butikkens mål. Du inngår i et team av engasjerte butikksjefer og vil få intern leder- og salgsopplæring sammen med dem.

 

Som person er du en serviceorientert lagspiller med stor drivkraft og høyt energinivå, og du har allerede bevist at du er en dyktig og resultatskapende leder. Du har en ærlig og direkte fremtoning og arbeider handlingsorientert og iherdig for å løse oppgavene. Du går foran med din positive holdning og har glede av den daglige kontakten med kundene og personalet. Du er resultatorientert, utadvendt og serviceminded.

 

Er du interessert?

 

Maile søknad og CV snarest til kristine@xpansion.no merket "Butikksjef Strømmen". 

Intervjuer avholdes løpende.

 

Vi ser fram til å motta søknaden din!

 

Masai er et framgangsrikt internasjonalt konsept. Du blir en del av en sterk organisasjon og en inspirerende arbeidskultur, hvor lidenskap står sentralt. Selskapet designer og utvikler klær til den motebevisste kvinnen, som foretrekker en avslappet og individuell stil. Masais design tar utgangspunkt i at alle kvinner er skapt forskjellig. Derfor setter vi vår ære i å hjelpe alle kvinner med å finne de klærne som passer akkurat henne. Klærne våre selges i dag i over 20 land og vi har 22 konseptbutikker og ca. 1200 forhandlere. Du kan lese mer om oss på www.masai.dk