Teknikmagasinet søker butikkselger

10. september

Vis stillinginfo Søk på stillingen

BUTIKKSELGER TIL TEKNIKMAGASINET

 

Vi leter etter en selger til å arbeide 2,63 h/uke i vår butikk i Storo Storsenter. Vi leter også etter en selger til å arbeide ekstra i julehandelen. Som julehjelp forventer vi at du kan jobbe fra begynnelsen av desember til begynnelsen av januar, inkludert romjulen. Tiltredelse for opplæring skjer i løpet av høsten etter avtale og det er muligheter for ekstraarbeid både før og etter julehandelen. 

 

For å lykkes som selger på Teknikmagasinet tror vi at:

  • Du er målrettet og har et konkurranseinstinkt når det gjelder salg og resultat.
  • Du har en evne til å se hva som må gjøres og viser initiativ, samt kan prioritere riktig når arbeidstempoet i blant er høyt.
  • Du er en lagspiller og bidrar til å oppnå felles mål for butikken samtidig som du kan ta eget ansvar når situasjoner krever det.
  • Du har grunnleggende tekniske kunnskaper, men først og fremst stor interesse for ny teknikk.

 

Tidligere salgserfaring er svært meritterende. Du må ha fylt 18 år da deler av produktsortimentet vårt krever dette. Det legges stor vekt på personlig egenhet.

 
Dersom du føler at det er akkurat deg vi beskriver så ikke nøl med å sende inn en søknad! Vi vil ha søknaden din senest 10.09.2017. Intervjuer pågår løpende under søknadstiden, så ikke vent for lenge! 

For mer info om firmaet, se www.teknikmagasinet.no 


Vi tar kun imot søknader via vår hjemmeside www.teknikmagasinet.no, under fliken «jobb». 


Vi behandler ikke søknader via brev eller e-post.