Sumo Restaurant Storo søker kokker (sushi og varmmat)

Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

Sumo er et lekent og folkelig asian fusian konsept med fokus på kvalitet og detaljer. Vi tilstreber å gi våre gjester en autentisk matopplevelse enten de spiser i en av våre restauranter eller bestiller takeaway/hjemlevering. På Sumo vil våre gjester alltid finne akkurat det samme gode utvalget av sushi og varmmat, med den samme gode smaken, uavhengig av hvilke Sumo de besøker. 

På Sumo så er vårt motto "Love Good Food" og vi finner stor glede i å fremme et sunt kosthold. Vi legger stor innsats i å tilby et godt utvalg av næringsrik og sunn mat som passer både som en take-away eller et måltid som kan nytes. Vi er stolt av at ingen av våre retter inkluderer kunstige smakstilsetninger eller konserveringsmidler. 

Hvis det er en ting vi bryr oss like mye om som maten vår, så er det våre medarbeidere. Sumo-kulturen er bygget rundt disse fantastiske menneskene, og vi ville ikke vært det vi er uten dem. Vi elsker at de deler våre verdier når det kommer til kvalitet, god service og lekenhet!

 

Kokker (sushi og varmmat)

Til vår restaurant på Sumo Storo (åpner høsten 2018) så søker vårt dyktige og energiske kjøkkenteam etter erfarene og motivert kokk med yrkeserfaring. Vi er på jakt etter både sushi og varmmat kokk, gjerne med erfaring fra det asiatiske kjøkkenet. Du er positiv og har gode tilpassningsevner, er stolt over ditt yrke og forstår viktigheten av å jobbe i team.  

Vi tilbyr:
- Svært gode utviklingsmuligheter 
- Et godt og positivt arbeidsmiljø
- En seriøs og tryggarbeidsplass 
- Konkurransedyktig lønn 

We accept applications in English and Norwegian. Candidate must speak Norwegian or English. All applicatients must have valid work-permit. Applications can be sent on jobb@sinco.no.