Glitter Storo søker ringehjelp

12. oktober

Vis stillinginfo Søk på stillingen

Til vår butikk på Storo Storsenter søker vi nå butikkselger

Fokusert salg og utmerket service gir gode resultater. Dette er Glitters oppskrift på suksess. Hos Glitter har du varierte arbeidsoppgaver og mye egenansvar. Kunder og kolleger er positive, og du får jobbe med det beste som finnes – salg, trender og mote! Din erfaring med kundeservice og salg har gitt deg trening i å jobbe effektivt og selvstendig mot oppsatte mål.


Du ser utfordringer i stedet for problemer. Mote er din lidenskap, og du har en engasjert og ansvarsfull personlighet. Du er trygg på deg selv og vil satse på egen utvikling. Med andre ord er du en Glitter-person med stor G.


Vi har utfordringer, målene er høye og selskapets karrieremuligheter er åpne for deg. Vi støtter deg på veien mot vår felles framgang.


Vil du satse på deg selv – kom til Glitter!


Stillingen er ved behov, uten faste vakter.  Det må påregnes vakter på kveldstid og helg. Det vil i perioder være et større behov, slik som ved ferieavvikling, fravær og høysesong.  Vi ser etter en person som er fleksibel og kan stille opp på kort varsel ved fravær. Vedkommende må kunne jobbe i høysesong, slik som november/desember og ved ferieavvikling.  Kan være mulighet for faste vakter etterhvert. 

 

Det er ønskelig med erfaring fra tilsvarende butikkarbeid. Kun søkere over 18 år vil bli vurdert for stillingen.

 

Om dette høres ut som noe for deg, ber vi om at du sender inn søknad og CV via linken tilknyttet denne stillingsannonsen. Du må gjerne komme innom butikken vår for en prat, men alle søknader må sendes elektronisk. 

 

Søk på stillingen ved å klikke her:

 
Søknadsfrist: 12.10.18 

Tiltredelse: Etter avtale 

Dersom du har spørsmål om stillingen kan butikkleder Nicole kontaktes på telefon 22 22 49 70