DNA STORO SØKER SELGER

30. mai

Vis stillinginfo Søk på stillingen

DNA STORO søker etter Oslos beste selger til en 70% stilling!      

 

Om stillingen:

70 % stilling på DNA STORO innebærer at du har ansvaret når butikksjef ikke er tilstede.  Det blir en del kveldsjobbing, og du vil primært være superselger i butikken. Du vil få noen ansvarsområder, men det viktigste er å bistå alle våre herlige kunder. Du må påregne mye rydding, løfting og bæring, vasking og å gå i stige. Du vil bli gitt god opplæring.

 

Om deg:

Du er over 23 år, og du må ha erfaring (minimum 2 år) med gode referanser fra butikksalg. Stillingen er ikke for deg som skal ha et friår. Du må være opptatt av mote, og gjerne skomote. Du må beherske digitale medier, og vite hva som funker på nett. Du er alltid blid, og du har vært svært lite borte fra jobb tidligere. Du trives svært godt med mennesker, og å selge! Du er reflektert rundt hvordan salgsprosessen foregår, og du vet hva salg innebærer. Du må se for deg å være på DNA STORO flere år fremover, og du digger å lykkes!

 

Vi tilbyr:

En fantastisk selgerjobb i en av Norges best drevne dna-butikker. Flere ganger kåret til Årets butikk i kjeden, og på senteret. Den rette personen vil få mulighet til å være med på å påvirke butikken i stor grad. Vi tilbyr ordnede forhold og et godt miljø. Har du den rette innstillingen vil du få en fantastisk erfaring i butikkfaget! Søknadsfrist: 30.mai.                                                               

 

Oppstart: Starten av juni

 

Søknad sendes til: gunnar.kleven@eurosko.no MERK: 70% DNA