MAC Cosmetics søker freelanceartister

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

MAC COSMETICS SØKER FREELANCEARTISTER (ringehjelp)

 

Har du lidenskap for salg, kosmetikk og artisteri? Ønsker du å ha en jobb hvor ingen dag er lik? Er du optimistisk og klarer å inspirere de rundt deg? Ønsker du deg en karriere hos et av de største merkevarene innen kosmetikkbransjen?

 

Vi ser nå etter freelanceartister som er fleksible ansatte som kan trå til i perioder med sykdom, ferier, eventer og annet. Du kan komme på kort varsel og klarer lett å sette deg inn i hvor din ekspertise behøves. Du er god med både makeup, salg og kundeservice. Du er også kreativ og er god til å kommunisere. Du har videre et godt humør og energinivå.

 

Det vil være stor variasjon i antall timer du vil jobbe fra måned til måned. Du er kanskje student eller har annen deltidsjobb på sid.

 

Interessert?

Lever oss gjerne din CV og søknad raskest mulig. Legg gjerne ved en portefølje med bilder som viser frem dine ferdigheter innen makeup, hvis du har det.  

 

Ved spørsmål kontakt Sabina Grudzien, Retail Manager

 Telefon: 380 70 826

 

Vi tilbyr:

Som arbeidsgiver kan vi tilby deg en spennende av variert hverdag, hvor vi verdsetter nytenkning og kreativitet. MAC Cosmetics har muligheter både i Norden og internasjonalt. MAC Cosmetics verdier er «all ages, all races, all genders» og dette reflekterer både våre ansatte og våre kunder. Alle er velkomne hos oss. Det er hva som driver deg som betyr noe.

 

Om arbeidsgiveren

MAC Cosmetics er en del av selskapet Estée Lauder Companies, som er en av verdens ledende aktører innen kosmetikk, hudpleie, duft og hårpleie. Våre produkter selges i over 150 land og inkluderer merker som blant andre Estee Lauder, Clinique, Origins, La Mer, Bobbi Brown, SmashBox, GlamGlow, Tom Ford, Michael Kors, Aramis, Tommy Hilfiger, Donna Karan, DKNY, By Kilian, Aveda, Jo Malone London, Bumble & Bumble, Le Labo, Frédéric Malle, BECCA og Too Faced.