Rituals søker julehjelp

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

ER DU KLAR FOR Å STYRKE VÅRT RITUALS TEAM

 

Med en unik kombinasjon av hudpleie, kroppsprodukter, make-up, og artikler til hjemmet, blander Rituals moderne teknologi med gamle tradisjoner og ritualer fra fjerne Østen. Resultatet er eksklusive men rimelige produkter som gjør daglige rutiner til betydningsfulle ritualer. Kjeden ble etablert i år 2000 og har siden det utviklet seg til en internasjonal suksesshistorie med sterk vekst i Norden.

 

ARBEIDSOPPGAVER:

På Rituals jobber vi konstant med å holde et høyt servicenivå i våre butikker. Som selger bidrar du til at teamet møter og tar vare på kundene ifølge Rituals standard. Vi søker deg som kan bidra til gode salgsresultater, holde et høyt servicenivå og sørger for at kundene får den hjelpen de trenger.

 

KVALIFIKASJONER:

Vi søker deg som har erfaring innenfor salg og som er genuint interessert i skjønnhet og kosmetikk. Har du erfaring innenfor hudpleie og/eller make-up så er det et stort pluss.

Akkurat som alle Rituals medarbeidere er du en sosial, strukturert, salgs innstilt teamplayer med gode kommunikasjonsevner og en positiv innstilling. Du er en dyktig selger som kan lese av kundens behov og sørge for en optimal kundeservice/kundeopplevelse. Du strever etter å være "best in class" innenfor ditt yrke og som person har du lett for å bygge nye relasjoner. Du skaper en positiv stemning ved å være serviceminded og er alltid hands-on i butikken. Du er fleksibel og trives med å ha uregelmessige arbeidstider, fortrinnsvis kvelder, helger og ferie.

 

ER DET DEG VI SØKER?

Du er velkommen med din søknad personlig i butikken eller du kan sende epost til: skistorsenter@rituals.com

 

For mer informasjon  kan du kontakte Rituals på Ski Storsenter eller på telefonnummer 902 50 069 spør etter Sima Davoudi (Butikksjef).

Søker må være over 18 år.