Espresso House søker barista

Søknadsfrist: 01.02.18

Vis stillinginfo Søk på stillingen

Er du en person som brenner for service?

Da er du kanskje vår nye barista?

 

Espresso House har ca 350 coffee shops i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Tyskland. I 2013 åpnet vi vår første shop i Oslo og har i dag coffee shops rundt om i hele landet. Nå er vi på jakt etter nye stjerner til teamet i Ski som vil være med på å gi verdens beste kaffeopplevelse til verdens beste gjest!  

 

Arbeidsmiljø er viktig for oss! I Espresso House har vi ikke bare kollegaer, men også venner på jobben. Vi er som en stor familie og er avhengig av hverandre for å lykkes i en hektisk hverdag.

 

Vi har 5 verdier vi fokuserer på kontinuerlig i Espresso House:

- Gjesten kommer alltid først

- Vi snakker til hverandre og ikke om hverandre

- Vi elsker initiativ og ansvar

- Vi har det gøy på jobbens mens vi skaper lønnsomhet

- Vi vil hverandres beste

 

Hos oss er det gode utviklingsmuligheter enten du ønsker å utvikle deg lederveien eller kaffeveien. Vi har flere eksempler på Baristaer som har utviklet seg til å Shift Leader, Assistant Manager, Coffee Shop Manager, Senior Barista og Master Barista i våre shoper. Sitter du inne med en iver etter å utvikle deg både som person og karrieremessig, så er muligheten stor i Espresso House.

 

Hva gjør en barista i Espresso House? Som Barista i Espresso House er ditt hovedansvar å se til at gjesten alltid kommer først ved å yte supergod service. Du står i kassen, tar imot våre gjester, tilbereder mat og ser til at coffee shopen ser ren og pen ut til enhver tid. Kaffe er viktig for oss og vi er opptatt av å servere kvalitetskaffe til hver eneste gjest. Derfor får alle som blir ansatt som barista hos oss baristakurs.

 

Hvem ser vi etter og er det DEG?

Du er en som liker "å stå på scenen" og som ikke er redd for å by på deg selv både til gjester og kollegaer. Du er entusiastisk, utadvendt og serviceinnstilt. Du er til å stole på og liker å ta initiativ til nye arbeidsoppgaver. Du trives i en hverdag med høyt tempo som stadig byr på nye utfordringer. Du har et ønske om å føle deg stolt av merkevaren du jobber for, og du ønsker å ha det gøy på jobb! Vi foretrekker at du er over 20 år, men minimum 18 år gammel for å jobbe i kassen.

 

Vi søker heltidsmedarbeidere som kan jobbe opp til 37,5 timer i uken.

 

Søknad merkes med "SKI"