Lakrids by Johan Bülow søker deltids- og timehjelp

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

Har du lyst til å være med på en ny og spennende butikkåpning? Lakrids by Johan Bülow åpner på Sandvika Storsenter i august.

 

Vi er akkurat nå ute etter personale til vår nye butikk på Sandvika Storsenter. Vi ser etter deg som er en lidenskapelig selger, som kan gi våre kunder en opplevelse utenom det vanlige, som har et høyt engasjement, og evnen til å holde orden når det er mye som skjer. Også bør du selvfølgelig være glad i lakris! 


Du må ha 2 års erfaring i salg, bransje er ikke avgjørende. Ønsket om å selge og gi førsteklasses service er det aller viktigste, så skal nok vi få til å lære deg alt om lakris.

 

Vi behøver deltids-, og timehjelp, skriv inn i din søknad hvor

mange timer du ønsker å jobbe.


Send en sylskarp søknad og CV allerede i dag til vår Shop Manager, Josefine Sjöberg, på e-post josefine.sjoberg@lakrids.nu


Vi kaller inn til intervju løpende og ser frem til å motta din søknad.

 

Lakrids by Johan Bülow is an international brand of quality confectionary sold in more than 20 countries all over the world. It is Johan Bülows vision to teach everyone to love liquorice. Not only the sweet or salty types, but the entire spectrum of taste that can be achieved when using liquorice as a spice.