Wagner søker butikksjef

31. januar 2018 Vis stillinginfo Søk på stillingen

Brenner du for mote og har vinnerinstinkt?

Som butikkssjef er du ansvarlig for butikken med klart fokus på å utvikle et sterkt salgsteam. Stillingen er tillagt et bredt ansvarsområde, herunder drift av butikken, budsjett og økonomiske resultater. Du er en lagleder som motiveres av å skape et vinnerteam. Du leverer resultater og har høj gjennomføringsevne. Du kan lede og inspirere dine medarbeidere slik at våre kunder alltid møter motiverte ansatte og en innbydende butikk. Du er ukomplisert, tydelig og direkte – du gjør det kompliserte enkelt. Tidligere erfaring fra butikkdrift og resultatansvar er en fordel.

 

Send søknad og CV med bilde via denne linken: https://wagno.youngcrm.com/jobportal/975

 

Om arbeidsgiveren

Den første Wagner-butikken åpnet i Aalborg allerede i 1946. Wagner har gjennomgått en imponerende utvikling siden den første butikken i Aalborg og har med tiden ekspandert til at vi i dag teller 50 butikker samt flere franchise-butikker i Danmark. I år 2000 ekspanderte Wagner til Norge og har med tiden åpnet flere Wagner-butikker i hele landet og er således en vesentlig spiller på herretøysmarkedet i Norge med 17 butikker.
Wagner er eid av PWT-Group som blant annet utgjør PWT Brands, som produserer våre merker; Lindbergh, Bison, Shine og Jacks, samt Danmarks største kjede for herreklær, Tøjeksperten.
Vi søker derfor alltid medarbeidere med den rette mentale innstillingen og ambisjonen om å gjøre en forskjell. På samme tid er vi også bevisste på at mennesker ikke utelukkende lever for å arbeide, men også har behov for personlig utvikling i jobben samt ønsker å bruke tid på familie, venner og fritidsaktiviteter. Derfor jobber vi kontinuerlig med å ansette og fastholde de beste selgerne som både kan, vil og trives i individuelle rammer som gir de optimale betingelsene for DEG! slik sett forventer vi noe av våre medarbeidere, og på samme måte kan de også forvente noe av oss.