Ledig stilling hos Brilleland

Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

 

I over 30 år har Brilleland vokst til å bli en av Norges ledende optikerkjeder, der lave priser og høy kvalitet går hånd i hånd med faglig ekspertise. Brilleland er den profesjonelle kjeden for folk flest, med variert og tidsriktig utvalg til lav pris. Hos Brilleland skal alle oppleve at de har råd til høy kvalitet, både når det gjelder solbriller, briller, kontaktlinser og behandling av synet. Brilleland AS er landets mest kjente optikerkjede, med 75 butikker og en omsetning på over 600 millioner kroner. Vi er en del av Grand Vision, en av verdens største optikerkjeder. Vi har autoriserte optikere i alle våre butikker med spesialkompetanse innen klinisk optometri, kontaktlinser, progressive briller, arbeidsplassoptometri, synstrening med mer.

 

 

Brilleland Kløfta søker ny kollega. Som folkets optikerkjede og vil vi gi kundene gi den beste kundeservicen; -det fortjener de! Vi søker deg som ønsker å jobbe for å oppnå nye mål i en spennende hverdag. Vi ønsker blide og fleksible salgsmedarbeidere som liker å jobbe med mennesker og ha interesse og lyst for å lære noe nytt.  

 

 

Å jobbe i en faghandel i en ekstremt serviceminded bransje er spennende og du vil oppleve at du får utvikle deg og lære noe nytt hver dag. Det kreves at du er villig til å investere tid og krefter på sette deg inn i ny kunnskap. Vi har faste og hyggelige kunder og alltid noe å finne på, -du må trives med at vi sammen står på for gode resultater.      

 

 

Vi ønsker at du har erfaring fra kundebehandling og elsker å sette kunden først og skape herlige opplevelser sammen med oss! Har du smilet fremme og ønske om å yte det beste for kunder og de rundt deg er du den vi leter etter. Alle fortjener å få det lille ekstra når de kommer til Brilleland for synshjelp. Vi søker en salgsmedarbeider som vil være en ny borger til vårt Brilleland og skape en god atmosfære sammen med sine kolleger.   

 

 

I din videre utvikling hos oss vil vi legge til rette for en god ramme for at du skal lykkes. Vi hjelper deg med opplæring, slik at du kommer til rette blant oss. Vi tilbyr deg konkurransedyktige betingelser og mulighet for bonus. Brilleland er et stort foretak med rike muligheter for personlig utvikling.

 

Vi trenger en engasjert kollega, en deltid salgsmedarbeider med faste vakter og som i tillegg er tilgjengelig på dag, kveld og i helger.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg: Vil du være med å bidra, er du velkommen til å søke!     

 

Søknader behandles fortløpende. Tiltredelse snarest. 

 

Vi ønsker kun kontakt med søkere til stillingen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

    

.