Vikarierende butikksjef

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

L’Occitane er et av verdens hurtigst voksende kosmetikkmerker. Det finnes rundt 2.000 butikker i over 38 land og mer enn 3.800 utsalgsteder verden over. L’Occitane Norge AS er i sterk vekst med blant annet salg gjennom egne butikker og 210 apotek i VITUS-kjeden.

 

L’Occitane Norge søker vikarierende butikksjef til avd. Lagunen Storsenter


Vi leter etter deg med spesielt gode selgeregenskaper og som liker utfordringer til vår butikk på Lagunen. Din hverdag vil preges av salg, kundebehandling, kampanjegjennomføring og vareeksponering, i tillegg til å lede et team med selgere. Vi stiller høye krav til service, og det er spesielt viktig at du er utadvendt og lett kommer i kontakt med mennesker. Du skal være L’Occitanes ansikt utad, og følge opp alle daglige butikkrutiner i tett samarbeid med Retail Manager og resten av teamet. Det vil være nødvendig med erfaring innenfor salgs- eller butikkyrket, samt en grunnleggende forståelse for hva eksepsjonelt god service er. Erfaring fra lederyrket og hudpleie er ønskelig, men ingen nødvendighet.

 

Vi kan tilby en spennende jobb i et varmt og generøst arbeidsmiljø, hvor vi gir grundig opplæring. Arbeidstiden vil variere etter butikkens behov, og man må påregne minimum to lørdager i måneden. Det er også nødvendig å kunne jobbe på dagtid og kveldstid i ukedagene.

 

Stillingen er et vikariat med oppstart i midten av desember 2017.

 

Søknad med CV sendes til: silje.svanevik.roren@loccitane.no og merkes med stilling og butikknavn i emnefeltet. Søknadsfrist omgående.