Sommerhjelp

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

L’Occitane er et av verdens hurtigst voksende kosmetikkmerker. Det finnes rundt 2.000 butikker i over 38 land og mer enn 3.800 utsalgsteder verden over. L’Occitane Norge AS er i sterk vekst med blant annet salg gjennom egne butikker og 210 apotek i VITUS-kjeden.
 

VI SØKER SOMMERHJELP

 
Vi leter etter deg med spesielt gode selgeregenskaper og som liker utfordringer. Din hverdag vil preges av salg, kundebehandling, kampanjegjennomføring og vareeksponering. Vi stiller høye krav til service, og det er spesielt viktig at du er utadvendt og lett kommer i kontakt med mennesker.


Du skal være L’Occitanes ansikt utad, og følge opp alle daglige butikkrutiner i tett samarbeid med butikksjefen og resten av teamet. Det vil være nødvendig med erfaring innenfor salgs- eller butikkyrket, samt en grunnleggende forståelse for hva eksepsjonelt god service er. Erfaring fra hudpleie o.l. er ønskelig, men ingen nødvendighet.


Vi kan tilby en spennende jobb i et varmt og generøst arbeidsmiljø, hvor vi gir grundig opplæring og har jevnlig kursing med hudpleier. Arbeidstiden vil variere etter butikkens behov, og man må påregne minimum to lørdager i måneden. Det vil være nødvendig å kunne jobbe i begge våre avdelinger i Bergen og å kunne jobbe på dagtid i ukedagene. For riktige vedkommende er det mulighet for utvidelse av stillingen.

 


Søknad med CV sendes til: rekruttering@loccitane.no
Merkes «SOMMERHJELP BERGEN» i emnefeltet.