Selger deltid

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

Vi søker etter en person som har en kjærlighet for salg og som er klar til å ta utfordringen med å reise GameStop Lagunen til nye høyder.

 

Hos GameStop vet vi at aktive salg, hvor våre selgere tar første steget i kontakt med kunder, gir et positivt resultat i både kundeservice og salgs resultat. Det er derfor viktig at du er en utadvendt person med masse energi og er glad i kontakt med mennesker.

 

Vi mener den personen som er den perfekte match for vårt salgsteam har noe erfaring innenfor salg og har en stor kjærlighet for kundeservice. Vi ser på det som en meritt hvis du har jobbet steder der aktivt salg går igjen. Med dette mener vi at det er du som tar kontakt med kunden og ikke venter på at kunden kontakter deg.

 

Stillingen er en DELTIDS STILLING.

 

Firmaets hovedspråk er engelsk, og det er derfor viktig at du forstår engelsk både skriftlig og muntlig. For denne stillingen vil vi derfor godta søknader både på norsk og engelsk.

 

Hvis det ovenstående beskriver akkurat DEG og du føler deg klar for å gå inn i verdens største gaming firma, er du velkommen til å sende en søknad og CV til:


rubenlandmark@hotmail.no

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til
Ruben Landmark - 928 41 334

 

 

JOIN US BRINGING POWER TO THE PLAYERS.