Selger 50% stilling

Vis stillinginfo Søk på stillingen

Venue Retail Group er en ledende aktør på kofferter, vesker, sko og tilbehør i Norge og Sverige med totalt 125 butikker. Bedriften drives gjennom selveide kjeder som Morris, Accent og Rizzo og selger egne og eksterne merker.

 

Selger

 

Vi søker en selgere på Morris Lagunen, Bergen. Stillingen er en deltid stilling på ca 18 tim i uken. Ved behov er det ønskelig at du jobber mer. Arbeidstiden er både dag, kveld og helg.

 

Vi søker deg som er over 18 år, du elsker mote og salg og ser på det som er selvklarhet at du skal tilby våre kunder den aller beste kundeservice. 

 

Vi ønsker at du gjerne har butikkerfaring fra tidligere, at du har en følelse for vare eksponering og er vant til å jobbe i ett hektisk miljø.

 

Du er service minded, ansvarsfull og fleksibel og du bidrar med mye positivitet og glede i butikken.

 

Vi tilbyr deg en arbeidsplass i ett hektisk miljø, der du får møte mange spennende mennesker og mulighet til å utvikles. Din innsats har stor betydning og i sammen med andre engasjerte selgere

får du være med å gjøre en forskjell. Vi streber kontinuerlig etter å nå våre mål samtidig som vi har det riktig moro på veien dit!

 

Let´s go together!

 

Intervjuer skjer løpende.

 

Klikk her for å søke på stillingen.