Lørdagshjelp

16. juli 2017 Vis stillinginfo Søk på stillingen

Butikkselger i 10% stilling

Glitter Lagunen søker butikkselger i 10% stilling

 

Fokusert salg og utmerket service gir gode resultater. Dette er Glitters oppskrift på suksess. Hos Glitter har du varierte arbeidsoppgaver og mye egenansvar. Kunder og kolleger er positive, og du får jobbe med det beste som finnes – salg, trender og mote! Din erfaring med kundeservice og salg har gitt deg trening i å jobbe effektivt og selvstendig mot oppsatte mål. 

Du ser utfordringer i stedet for problemer. Mote er din lidenskap, og du har en engasjert og ansvarsfull personlighet. Du er trygg på deg selv og vil satse på egen utvikling. Med andre ord er du en Glitter-person med stor G. 

Vi har utfordringer, målene er høye og selskapets karrieremuligheter er åpne for deg. Vi støtter deg på veien mot vår felles framgang.  

Vil du satse på deg selv – kom til Glitter!

Stillingen er på ca 10%,  i hovedsak  annenhver lørdag,men  med mulighet for større stilling i perioder, dette gjelder også ved ferieavvikling for butikkleder og sykdom. Det må påregnes vakter på dagtid, kveldstid og helg. Det er ønskelig med erfaring fra tilsvarende butikkarbeid. Kun søkere over 18 år vil bli vurdert for stillingen.
Om dette høres ut som noe for deg, ber vi om at du sender inn søknad og CV via linken tilknyttet denne stillingsannonsen. 

Søknadsfrist: 16.07.2017. Vi behandler søknader fortløpende, så søk så snart du har mulighet.
Tiltredelse: Snarest.
Dersom du har spørsmål om stillingen kan butikksjef Elisabeth Strømme kontaktes på telefon 984 21 326, eller send en e-post til
lagunen@glitter.no