Ekstrahjelp / Sommerhjelp

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

Vil du bli en del av Vivikes?

 

Til vår butikk i Lagunen søker vi deg som er glad i å glede andre! Som liker å inspirere og dele din interesse for klær og stil. Du som skaper engasjement, og elsker diskusjoner om mote, design og passform. Du som vet hva som kler hvem, og hvem som kler hva. Du som ser på klær som en forlengelse av personligheten, og som elsker å få andre å føle seg vel med seg selv.


Dine oppgaver:
- Skape fantastiske handleopplevelser for kundene
- Sørge for at butikken alltid er fristende
- Ta fram skjønnheten hos våre kunder


Din profil:
- Glad i å glede andre
- Serviceinnstilt, ambisiøs og engasjert kremmer
- Brenner for mote, stil og klær
- Lojal og initiativrik
- Strukturert og selvstendig


Dine dager:
Det er du som er Vivikes sitt ansikt utad. Som selger hos oss er det en selvfølge at du er interessert i kundene våre, lytter til dem og alltid skaper fantastiske handleopplevelser. Du er en god relasjonsbygger og salg faller deg naturlig. Samtidig ser du alltid hva som trenger å gjøres i butikken og kan gjøre flere ting samtidig. Vi tilbyr selvstendige og ansvarsfulle oppgaver, noe som gir deg gode muligheter til å utvikles og vokse sammen med oss!


Om oss:
Vi i Vivikes mener at mote handler om mer enn bare stil. Våre kvaliteter og passformer er like deilige å ta på som å ha på. Hos oss skaper klær og service opplevelser utover det vanlige, og vårt mål er å forsterke den indre skjønnheten vi mener alle kvinner har. Vi har nå 58 butikker over hele landet, der vi tilbyr velkledd mote av høy kvalitet – skapt av kvinner, for kvinner.
Vivikes er en del av Varner som består av 13 motekjeder med nærmere 11.000 medarbeidere og 1.500 butikker fordelt på 8 land. Servicekontoret ligger på Slependen utenfor Oslo.


Vi ønsker at du leverer søknaden personlig i butikken. Legg gjerne med et bilde på CV-en din. Vi gleder oss til å høre fra deg!


www.dayslikethis.no