Deltidsmedarbeider

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

Vi ansetter til en 50% stilling som tilsvarer ca. 4 vakter i uken samt noen helger i måneden.

 

Viktige kvalifikasjoner:

- Salgs- og servicementalitet hvor kunden alltid kommer først

- God forståelse for produkter og moteindustrien

- Vi tror at du er en positiv person som elsker å overga? kundens forventninger gjennom dedikert og selvsikker service.

- Du er fleksibel og kan stille opp ved sykdom eller i ferier.

- Fordel med erfaring fra butikkbransjen


Om arbeidsgiveren

Zizzi har vært en viktig aktør innenfor curvy fashion-bevegelsen siden år 2000.

Vi har som leverandør aldri vært i stand til å slutte oss til en stigmatisering av bransjen som plus size klær. Hvorfor skal kurvede kvinner nøye seg med alminnelige klær, når andre kvinner kan få mote?

 

Zizzi som brand kjennetegnes ved en ekte lidenskap for kundene våre og deres behov. For Zizzi handler det alltid om å fokusere beinhardt på personligheten til den neste generasjonen av formfulle kvinner. Cool curvy fashionistas er stolte av figuren sin, og vil derfor ha flott mote for formfulle kropper.

 

Det å designe curvy fashion er ikke en enkel oppgave. Som moteleverandør tolker Zizzi kontinuerlig kommende trender og tendenser, og kombinerer dette med knowhow om passform og materialvalg, som kan fremheve de kvinnelige kurver. Det er nettopp denne kombinasjonen som er grunnlaget for en curvy fashion suksess.

 

Med mer enn 120 konseptbutikker og mer enn 1000 salgssteder har vi en bred kunnskap og er godt på vei til å erobre Nord-Europa.

 

Zizzi har derfor spennende kolleksjoner med et bredt spekter av attraktive produkter i forskjellige kvaliteter. Unike kombinasjoner av farger, kvaliteter, silhuetter og detaljer, som dekker våre kunders forskjellige behov.

 


Søknad og CV kan leveres på Zizzi Lagunen, eller på email: herlandthereseknudsen@gmail.com