Thune

15. september 2016

Søknadsfrist: 30. mars 2018

Vis stillinginfo Søk på stillingen


Thune er en av Norges ledende bedrifter innen gullsmed- og urmaker bransjen med over 150 års historie for kvalitetshandel og service. I dag driver vi 17 butikker i de største byene i Norge. Våre medarbeidere er dyktige og engasjerte og vet hva som skal til for å skape gode handleopplevelser. Les mer om oss på www.thune.no.


Gjennom over 150 år har Thune skapt glede og begeistring med gaver til livets store og små merkedager. Våre medarbeidere er bevisste på denne viktige oppgaven for å gi alle kunder den beste service og kvalitet. Vi selger kvalitetsprodukter og samarbeider med ledende internasjonale merkevarer.

 

Thune Jessheim søker ekstrahjelp som skal bidra til at hver enkelt kunde føler at vi finner det beste produkt til akkurat deres anledning.

 

Du må være hjelpsom, initiativrik og kreativ for at kundene skal bli fornøyde. Vi vil forvente mye, men samtidig tilby god opplæring og muligheter for utvikling.

 

Du lærer fort, er utadvendt og trives med kunder.

I tillegg forventer vi at du er positiv, nøyaktig og fleksibel.

 

Arbeidsoppgaver:
- Salg og kundeservice
- Orden og renhold
- Vareplassering
- Butikkprofilering

Arbeidstiden vil være variert, og du må regne med å jobbe mye i sesongtopper og ved ferieavvikling. Fleksibilitet er viktig i denne stillingen, og vi vil legge vekt på at du har erfaring fra bransje eller faghandel for øvrig. Du må være over 18 år.

Vi tilbyr:
- opplæring og trening

Lever søknad personlig i butikken eller send på mail til Jessheim@thune.no