Sumo

Søknadsfrist: 28. februar 2018

Vis stillinginfo Søk på stillingen

Sumo er et lekent og folkelig asian fusian konsept med fokus på kvalitet og detaljer. Vi tilstreber å gi våre gjester en autentisk matopplevelse enten de spiser i en av våre restauranter eller bestiller takeaway/hjemlevering. På Sumo vil våre gjester alltid finne akkurat det samme gode utvalget av sushi og varmmat, med den samme gode smaken, uavhengig av hvilke Sumo de besøker. 

På Sumo så er vårt motto "Love Good Food" og vi finner stor glede i å fremme et sunt kosthold. Vi legger stor innsats i å tilby et godt utvalg av næringsrik og sunn mat som passer både som en take-away eller et måltid som kan nytes. Vi er stolt av at ingen av våre retter inkluderer kunstige smakstilsetninger eller konserveringsmidler. 

Hvis det er en ting vi bryr oss like mye om som maten vår, så er det våre medarbeidere. Sumo-kulturen er bygget rundt disse fantastiske menneskene, og vi ville ikke vært det vi er uten dem. Vi elsker at de deler våre verdier når det kommer til kvalitet, god service og lekenhet!

Snart åpner vi vår nye restaurant på Sumo Jessheim, og i den forbindelse vil Sumo derfor knytte til seg flere vennlige og entusiastiske medarbeidere. Vi søker etter kokker, servitører og vert/vertinne. Dersom du kan tenke deg å jobbe med oss så blir vi veldig glade om du sender søknad med CV til jobb@sinco.no

Skriv gjerne kort om hvorfor du ønsker å bli en del av Sumo-teamet. Ved ansettelse vil vurdering av personlighet, entusiasme, utøvelse av god service og god arbeidsmoral tillegges avgjørende vekt. 

Vi søker deg som:
• Liker å jobbe i et team og har god evne til å samarbeide med andre.
• Er utadvendt, fleksibel og kan jobbe effektivt under press.
• Har høy servicegrad og har alltid kunden i fokus. 

Vi tilbyr:
• Svært gode utviklingsmuligheter
• Et godt og positivt arbeidsmiljø
• En seriøs og trygg arbeidsplass
• Konkurransedyktig lønn 

Kandidater må snakke norsk/svensk/engelsk. Alle søkere må ha lovlig opphold i Norge og må ha gyldig arbeidstillatelse.

Link til stillingsannonsen