Gina Tricot

Søknadsfrist: Snarest!

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

Gina Tricot søker etter butikksjef til vår butikk på Jessheim Storsenter

 

Vi ønsker naturligvis at du skal ha en brennende interesse for mote og trender, men like viktig er det at du forstår prosessene som skaper tilfredse kunder og lønnsomme forretninger. Det er helt avgjørende at du takler rollen som leder og har gode kunnskaper og evnen til å veilede og skape entusiasme blant personalet og til å drive salget fremover. Tidligere erfaring fra butikkdrift med eget personal- og resultatansvar er et krav.

 

Som butikksjef i vår butikk på Jessheim blir du en viktig brikke i et selskap som stadig vokser og utvikler seg. Ta sjansen på å arbeide i et spennende og utviklende miljø med gode karrieremuligheter der du har stor sjanse til å påvirke. Samhørighet er viktig for oss, og derfor etterstreber vi en "vi- følelse" i alle ledd, fra hovedkontor til butikk. Gjennom intern opplæring kan vi stimulere den enkeltes personlige utvikling og få medarbeidere som vokser i takt med virksomheten. 

 

Høres dette interessant ut?

Du kan søke ved å sende oss en kortfattet presentasjon av deg selv sammen med din CV.

Søk via vår hjemmeside www.ginatricot.com/karriere eller via finn.no.

Søknadsfrist omgående.

 

Tiltredelse etter avtale.

 

Om du har spørsmål er du velkommen til å kontakte Christine Andersen på 45 45 00 62

 

Om Gina Tricot
Gina Tricot er en svensk motekjede som tilbyr spennende og feminin mote til kvinner i mer enn 30 land. Siden starten i 1997 har vi hatt en eksplosjonsartet vekst, og vi har i dag 180 butikker i fem europeiske land og over 2000 ansatte. Vi brenner for mote og har som målsetting å tilby kundene en ny og interessant shoppingopplevelse uansett hvor ofte de handler. Vi fortsetter å ekspandere og retter hele tiden blikket fremover for å se hvordan vi kan utvikle oss som internasjonal moteaktør.