Ledig hos KappAhl

20. september 2018

20.september

Vis stillinginfo Søk på stillingen

  

   
   

                                                                                                  

   

        

   

        

   


    Vi som jobber hos KappAhl har ulik     bakgrunn, alder, kunnskap og klesstil, men vår felles drivkraft er å gi alle     mennesker muligheten til å være velkledde. Hver dag inspireres vi av våre     kunder. Vår jobb er å gi dem samme inspirasjon tilbake!

   

KappAhl er en av Nordens ledende motekjeder med nærmere 380 butikker i     Sverige, Norge, Finland og Polen, samt Shop Online. Vi er 4000 ansatte i 8 land.    

   

Vår forretningsidé er å tilby prisgunstig mote i egen design til alle     – kvinner, menn og barn. Ca 38% av sortimentet er bærekraftsmerket. KappAhl     er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

   

Mer informasjon på www.kappahl.no

   
   

30.08.2018

 

KAPPAHL SØKER EKSTRAHJELP

Vi søker selger til vår butikk. Vi ønsker en person som har stor interesse for mote og trender, og som elsker butikksalg og service!


Hos KappAhl jobber vi med kunden i fokus

 

Som selger gir du alltid kunden et godt første- og sisteinntrykk. Du tar initiativ til gode og selgende kundemøter. Du både hjelper, gir råd og inspirerer kundene med dine motekunnskaper. Du skaper også mersalg ved å gi konkrete kjøpforslag og informere om våre aktuelle kampanjer og tilbud. Sammen med teamet i butikken har du et viktig ansvar for den daglige omsetningen og jobber aktivt for å nå salgsmålene.

 

Din kompetanse og personlighet

 

Vi søker deg som er sosial, utadvendt og elsker å ta kontakt med nye mennesker. Du brenner for salg og service og din målsetning er å gi kunden den absolutt beste shopping-opplevelsen. Du inspireres av å nå dine og butikkens mål, er selvstendig og tar ansvar.

 

KappAhl driver i en bransje som er i stadig endring, derfor søker vi deg som lett kan endre fokus og omprioritere etter behov. Hos KappAhl er ingen arbeidsdager like, og hvis du setter pris på utfordringer og å jobbe i høyt tempo er det nettopp deg vi søker!

 

Du har erfaring fra butikksalg og vi ser gjerne at du har jobbet innen motebransjen. Har du i tillegg relevant utdannelse står du sterkt. Hos KappAhl er vi alltid på utkikk etter nye talent og for deg som vil være med å utvikle og drive KappAhl fremover tilbyr vi gode utviklingsmuligheter og karriere hos oss.

 

Er du interessert?
Varierende arbeidstid dag/kveld/helg

Tiltredelse og lønn etter avtale.

Søknadsinformasjon

Har du spørsmål om stillingen kontakt butikksjef Vendla Skjeltorp
Tlf:  95772842. Søknad sendes til e-mail: 400manager@kappahl.com

Søknadsfrist:  20.september