GANT søker salgsleder

15. juni 2018 Vis stillinginfo Søk på stillingen

 

 

SØKER SALGSLEDER PÅ

AMFI MOA, ÅLESUND

  

Til vår nye GANT Store på AMFI Moa søker vi en selvgående og  salgsorientert Salgsleder. Vi leter etter deg som er opptatt av  lederskap hvor du i rollen som Salgsleder har ansvaret for resultatene til butikken, og er leder for GANT-teamet på Moa.

 

Om GANT

Vi er drevet av våre verdier som er  Kvalitet, Engasjement, Motivasjon og Pålitelighet. Vi lidenskapelig opptatt av det vi gjør og samarbeider mot et felles mål. Vi strever alltid etter å overgå våre kunders forventninger. I Norge er det 11 GANT butikker, 2 Outlets, og nettbutikken Gant.no. I tillegg har vi i overkant av 200 GANT forhandlere rundt om i landet.

 

Beskrivelse av rollen

Som salgsleder hos GANT leder og utvikler du våre butikkselgere. Vi ser etter deg med stor lidenskap for lederskap, og mote sammen med en sterk drivkraft og interesse for salg og service. Vi tilbyr deg inspirerende og utviklende arbeidsoppgaver i et moderne miljø. Du blir en del av et engasjert team hvor passformer, materialer og kvalitet er vanlige samtaleemner. Vi ser stoffer, mønstre og farger i alt rundt oss. Vår nye Gant butikk på Moa blir 215 kvm og vil føre konseptene Gant Man og Woman, Gant Teens, Gant Home, Gant Footwear, Gant Time og Gant Underwear. 

Hos GANT søker vi etter deg med de rette ambisjoner og holdninger, vi er overbevist om at vi kan gi deg verktøyene for å utvikle deg sammen med oss.

 

Ansvarsområder

 Som Salgsleder hos oss overgår du kundens forventninger gjennom utmerket kundeservice, samtidig som det bidrar til økt salg og lønnsomhet.

  • Du videreutvikler og skaper standarder for kundeengasjement, og bygger dermed også gjentagende og langsiktige kunderelasjoner.
  • Du gjør det mulig for dine ansatte å nå sine mål gjennom kontinuerlig trening og utvikling gjennom Gant Academy, vårt internasjonale opplæringsprogram.
  • Du er ansvarlig for å oppnå salgsmål, følge opp nøkkeltall og sikre at butikken opprettholder en gitt standard for GANT sitt visuelle uttrykk.
  • Du er ansvarlig for operative oppgaver.
  • Du leder et lidenskapelig salgsteam og rapporterer til vår Head of Retail.

 

Personlige egenskaper

 Du identifiserer deg med GANT og våre verdier.

  • Du er nøye og løsningsorientert i tillegg til at du har god motivasjon og er innovativ.
  • Du har en lidenskap for salg og kundeservice, og har egenskapen til å skape enkle, langsiktige relasjoner med både kunder og kolleger.

 

Tidligere erfaring
 Du har erfaring med å ha jobbet som butikksjef eller assistent, gjerne med et konsept lignende GANT.

  • Din forretningsforståelse kombinert med merkevare- og produktkunnskap, samt forståelse av GANT som selskap er avgjørende for suksess i rollen.

 

Søknad

Hvis du er interessert i å jobbe med oss ​​eller vil anbefale noen, vil vi gjerne komme i kontakt med deg så snart som mulig. Intervjuer vil gjøres fortløpende. Send oss søknad, CV eller eventuelle spørsmål til soknad@gant.no.

  

Stillingen er heltid med start fra 1 Oktober 2018, og siste mulighet til å levere søknad er 15 Juni 2018.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

 

GANT er en livsstils merkevare med røtter til den Amerikanske Østkyst som daterer tilbake til 1949. Merkevaren blander Amerikansk Sportswear med Europeisk Eleganse og tilbyr klær av høy kvalitet til herre, dame og barn i tillegg til interiørartikler, undertøy, klokker, sko, eyewear og parfyme. Alltid autentiske, stadig innovative og uendelig lidenskapelighet har gitt GANT en global tilstedeværelse. Du finner oss i over 70 land, med mer enn 750 butikker og 4000 nøye utvalgte forhandlere.

Besøk www.gant.no eller en av våre GANT Stores for mer informasjon.