Barnas Hus søker ekstrahjelp

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

Barnas Hus er en ledende faghandel innenfor klær og utstyr til baby og barn. Vi forhandler kjente merkevarer og distribuerer Reflex eksklusivt i våre butikker. Vi har butikker fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, nettbutikk i Norge og snart i Sverige.

I Barnas Hus har vi en visjon som sier at «Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små – og for alle som elsker barn». Det er ikke alltid så lett å vite hva som er de beste produktene for de små da det er så mye å velge mellom og man har forskjellige behov.

Arbeidshverdagen hos oss er variert og hektisk. Oppgavene består i å betjene kasse og kunder, yte kundeservice og veiledning innen vogn, bilstol, babycaller, hjemmesikring, bæreseler, klær m.m.

Ellers består hverdagen i varebestilling- og påfylling, følge opp kundehenvendelser pr mail og telefon, montering av vogner, enkle reparasjoner, ombygging til kampanjer mm.

 

Vi søker etter 2 nye ekstrahjelper som kan jobbe 1-2 ettermiddager i uken, samt annenhver lørdag og ekstra ved sykdom og ferieavvikling.

I våre butikker ønsker vi medarbeidere som er glade, ryddige og initiativrike. I tillegg bør du ha et positivt vesen som gleder både kunder og kollegaer. Vi søker deg som :

-          er fylt 20 år

-          har butikkerfaring og ønsker å bli en enda bedre selger

-          er serviceinnstilt, fleksibel og løsningsorientert

-          takler høyt tempo

-          tar initiativ og liker å lære noe nytt

-          byr på deg selv med positiv energi

-          sosial og imøtekommende

-          effektiv, selvstendig, men også god til å samarbeide

-          lojal og samvittighetsfull

-          ansvarsbevisst

 

Søknadsfrist snarest. Kom innom butikken med søknad og CV eller send på e-post til runa.steinnes@barnashus.no. Søknadene vil bli vurdert fortløpende og tiltredelse vil skje i løpet av juni.