Interoptik søker butikksjef (vikariat)

3. desember 2017 Vis stillinginfo Søk på stillingen

Vil du lede et team som brenner for de gode kundeopplevelsene?

 
Interoptik Stathelle har lange tradisjoner i å gi folket det beste innen øyehelse. Vår butikksjef skal ut i barselpermisjon og vi søker derfor en butikksjef som sammen med teamet kan fortsette å ta vare på våre trofaste kunder. Vi er godt kjent for å holde et meget høyt servicenivå og ser etter en butikksjef som kan gå foran som et god eksempel, med et glimt i øyet og som passer godt inn hos oss og som sikrer at våre kunder fortsatt møtes med ekspertise i alle ledd når de kommer til oss.
 
Vi søker deg som:
  • - Tar initiativ og er selvstendig  
  • - Motiverer og gjør dine medarbeidere gode  
  • - Rådfører deg med andre og deler informasjon og ekspertise med dem  
  • - Bygger lagånd  
  • - Setter deg klare mål, er entusiastisk , arbeider hardt og legger ned ekstra innsats når det trengs  
 
Hos Interoptik er arbeidshverdagen variert, og det er derfor viktig at du trives med nye utfordringer og lærer raskt. Det er stadig ny produktkunnskap som skal læres for å gi kunden den beste service og opplevelse i møte med oss.
 

Vi ønsker en butikksjef som skaper aktivitet i butikken og bidrar til god omsetning. Som butikksjef vil du ha ansvar for salg, daglig drift, arbeidsplanlegging og personaloppfølging. Du bør ha en kremmer i deg og forstå hvordan økonomi, detaljhandel og kundebehandling fungerer.

 

Det er en fordel om du kjenner optikerbransjen fra før av, men du kan også være den rette for oss om du har stor motivasjon til å bli kjent med en ny bransje.

 

Vi ser etter deg som har lett for å skape gode relasjoner med kunder og medarbeidere. Du må gjerne bruke humor på en egnet måte som bringer varme inn i arbeidshverdagen.

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en arbeidsplass med et godt miljø med kompetente og dyktige kolleger.

 
Vi ønsker kun kontakt med søkere til stillingen.
Tiltredelse 01. Februar 2018.
 
Les mer og søk her: