KappAhl søker selger

1. februar 2018 Vis stillinginfo Søk på stillingen

Vi som jobber hos KappAhl har ulik bakgrunn, alder, kunnskap og klesstil, men vår felles drivkraft er å gi alle mennesker muligheten til å være velkledde. Hver dag inspireres vi av Våre kunder. Vår jobb er å gi dem samme inspirasjon tilbake!

KappAhl er en av Nordens ledende motekjeder med nærmere 380 butikker i Sverige, Norge, Finland og Polen, samt Shop Online. Vi er 4000 ansatte i 8 land.Vår forretningsidé er å tilby prisgunstig mote i egen design til alle – kvinner, menn og barn. Ca 38% av sortimentet er bærekraftsmerket. KappAhl er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Mer informasjon på www.kappahl.no

KAPPAHL SØKER SELGER TIL ALTA

Vi søker selger til vår butikk Alta. Vi ønsker en person som har stor interesse for mote og trender, og som elsker butikksalg og service!

 

Hos KappAhl jobber vi med kunden i fokus

Som selger gir du alltid kunden et godt første- og sisteinntrykk. Du tar initiativ til gode og selgende kundemøter. Du både hjelper, gir råd og inspirerer kundene med dine motekunnskaper. Du skaper også mersalg ved å gi konkrete kjøpforslag og informere om våre aktuelle kampanjer og tilbud. Sammen med teamet i butikken har du et viktig ansvar for den daglige omsetningen og jobber aktivt for å nå salgsmålene.

 

Din kompetanse og personlighet

Vi søker deg som er sosial, utadvendt og elsker å ta kontakt med nye mennesker. Du brenner for salg og service og din målsetning er å gi kunden den absolutt beste shopping-opplevelsen. Du inspireres av å nå dine og butikkens mål, er selvstendig og tar ansvar.

KappAhl driver i en bransje som er i stadig endring, derfor søker vi deg som lett kan endre fokus og omprioritere etter behov. Hos KappAhl er ingen arbeidsdager like, og hvis du setter pris på utfordringer og å jobbe i høyt tempo er det nettopp deg vi søker!

Du har erfaring fra butikksalg og vi ser gjerne at du har jobbet innen motebransjen. Har du i tillegg relevant utdannelse står du sterkt. Hos KappAhl er vi alltid på utkikk etter nye talent og for deg som vil være med å utvikle og drive KappAhl fremover tilbyr vi gode utviklingsmuligheter og karriere hos oss.

 

Er du interessert?

Stillingen er fast i 50 % stilling med varierende arbeidstid dag, kveld, helg.

Tiltredelse og lønn etter avtale.

 

Søknadsinformasjon

Har du spørsmål om stillingen kontakt butikksjef Åshild Sivertsen

Tlf: 90 86 74 30.

Søknad sendes til e-mail:

302manager@kappahl.com

 

Søknadsfrist: 1. februar