Dressmann Alta søker butikksjef

Søknadsfrist snarest!

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

Dressmann søker ny butikksjef for avdeling Alta. Kan dette være noe for deg?

Arbeidsgiver: Dressmann

Stillingstittel: Butikksjef Dressmann, AMFI Alta

Sted: Alta

Varighet: Fast

Søknadsfrist: Snarest

 

På Dressmann elsker vi glade mennesker!

Vi har stor tro på at glade mennesker gir glade opplevelser og vår målsetning er å få alle våre kunder i godt humør. Vi ønsker at våre kunder skal oppleve service, kvalitet og utvalg til den beste prisen. Vi er nøye i jakten på de rette personene, og vi gir oss ikke før vi finner folk som...

SMILER!

Vil ha det gøy på jobb

Byr på seg selv, gir energi og sprer glede

Er glad i mennesker, og vil andre godt

Har humor og er uhøytydelige

Er fleksible og smidige

Takler høyt tempo

Er løsningsorienterte og har en no problem holdning

Stiller krav og er interessert i å lære

Har konkurranseinstinkt og sterk vinnervilje

Er glad i klær og mote

 

BUTIKKSJEF I DRESSMANN

Som leder hos oss er du god til å motivere andre! Du er et JA-menneske som gir andre positiv energi og bidrar til en kultur som er bygget på glede, engasjement og litt galskap. Du stiller krav først og fremst til deg selv, men også til andre. Du er glad i å selge, har fokus på omsetning og er opptatt av å skape resultater. Du er den fødte selger, ansvarsfull og sørger for å gi kundene den gode servicen de fortjener.

Er dette noe for deg? Da bør du søke stillingen! Vi kan tilby deg en spennende og morsom hverdag, med gode karrieremuligheter i Nordens største kleskjede for menn.

 

OM ARBEIDSGIVEREN

Dressmann er en av Nord-Europas største kleskjeder for menn med ca. 470 butikker i 7 land. Kjeden tilbyr kolleksjoner for alle kvalitets- og prisbevisste menn med gode kjøp til både fritid, jobb og fest. I Dressmann gjør nærmere 3 000 medarbeidere hver eneste dag en avgjørende jobb for at vi skal lykkes. Dressmann er en del av Varner som består av 10 fashionkonsepter med nærmere 11.000 medarbeidere og 1.500 butikker fordelt på 8 land. Servicekontoret ligger på Slependen utenfor Oslo.

 

søk på stillingen her!