Assisterende butikkleder hos Flying Tiger Alta

4. april 2018 Vis stillinginfo Søk på stillingen

Et besøk hos Flying Tiger Copenhagen er en opplevelse. Det er grunnen til at vi har gått fra å være en tier-butikk i 1995 til et suksessfullt internasjonalt konsept med unike, fargerike, praktiske og morsomme produkter - dansk design - til rimelige priser nå idag. Med mer enn 800 butikker i 29 land i Europa samt i Japan, Sør-Korea og USA, Flying Tiger Copenhagen vokser raskt. Hver måned kommer 300 nye produkter ut i våre hyller, halvparten av dem er designet av våre egne designere. Det er bygget på en arbeidsplass hvor en avslappet atmosfære kombinert med dedikasjon, personlig ansvar, med sans for endring og en god porsjon oppfinnsomhet gjør at vi hele tiden går fremover og utvikles. Les mer om Flying Tiger Copenhagen på flyingtiger.com

 

 

 

 

Vi kan si det som er; det krever noe spesielt for å jobbe i Flying Tiger Copenhagen.

Vi er ikke bare en butikk - det er et sted hvor kunden hver gang skal få en positiv overraskelse og ta med seg gode opplevelser hjem. Så i tillegg til å være et kjøpmannstalent så ser vi etter deg som kan skape den spesielle stemningen i butikken. Stillingen er deltid 50% og vil innebære arbeid dag, kveld og annenhver helg, vi ser etter deg som er fleksibel og arbeidssom.

Oppstart asap og senest 1.4.2018.

 

Som assisterende butikkleder jobber du tett med butikklederen i butikk, du vil få opplæring i butikkleders oppgaver og i fremtiden håper vi du kan stå på egne ben; kanskje med egen butikk.

Vi ser etter deg som har erfaring fra butikk, du er resultatorientert og effektiv, vi har tross alt opptil 300 nye varer inn hver måned. Liker du høyt tempo, tar utfordringer på strak arm og liker Flying Tiger Copenhagen er det kanskje deg vi leter etter.

 

For eventuelle spørsmål, kontakt butikksjef Marit Hågensen 

Mobil: 95268376 

E-post:mrh@tgr-stores.no

 

Søknad og CV kan sendes på mail, eller leveres i butikk!