Spisested
NYTT KONSEPT: I april åpnet Stian Kjellhov «begge deler» – et flunkende nytt spisested som serverer sunn fastfood.

3 gode grunner til å flytte restauranten til kjøpesenteret

Nytt konsept innen sunn fastfood åpnet på Ski Storsenter i april. «Begge deler» er kalorifattig og smakfull mat som serveres raskt. I følge gründer Stian Kjellhov har dette vært en mangelvare på kjøpesentrene.

1. Det er mange sultne mennesker samlet på ett sted

Kjøpesentrene tiltrekker seg mange – både de som skal shoppe og gjøre ukens storhandel, og de som skal møte venner, ta en kaffe eller spise middag. Dermed blir kundegruppen stor. Fordi besøkende skal gjøre flere ærend, er det viktig at maten serveres raskt.

– Kjøpesenterkundene er sultne, men ikke interessert i å vente. De vil ha det de vil ha, og de vil ha det nå, forklarer Kjellhov.

2. Senterkunder vil ha valgmuligheter

– Ofte velger jeg mat jeg vet jeg burde holde meg unna. Når jeg er på farten ender jeg ofte opp med å velge kaloritett mat, eller kaker og snacks. Jeg har alltid ønsket meg et alternativ til den tradisjonelle junkfooden. Det er grunnen til at jeg åpnet spisestedet begge deler.

Alle rettene på menyen er utviklet i samarbeid med tidligere Michelin-kokker. Kjellhov er nemlig veldig opptatt av at sunt ikke skal være synonymt med kjedelig.

– Vi er ikke en salatbar. Begge deler serverer alt fra laksepoké med fersk Frøya-laks, til ramen med saftig Vestfold-fugl. Det setter kundene svært stor pris på.

3. Mindre jobb med markedsføring

Når du driver et spisested på et senter, trenger du i langt mindre grad å jobbe for at folk skal komme innom. Har man alt samlet på ett sted, er det dessuten flere som velger å dra litt lenger for å komme til et storsenter, fremfor å dra til en rekke enkeltstående butikker. Det merker Kjellov. 

– Ski er et sted i utvikling, og Ski Storsenter er blant de største og beste sentrene i landet. Dessuten er det stor vekst utenfor Oslo-kjernen. Det vil si at senteret får økt trafikk fra flere steder i nærområdet.

Flere kjøpesentre Lokaler på Ski Storsenter

Ski Storsenter er et familiesenter sentralt i Ski sentrum nær togstasjonen. Senteret har 143 butikker og spisesteder bestående av kjedebutikker og nisjebutikker med god dybde innen ulike bransjer. 

Se mer informasjon om senteret