Hvorfor er splitter ny bolig så bra?

Tenk deg å flytte inn i en helt ny bolig, der du selv har vært med på å velge hvordan du vil ha det hjemme? Du er den første som bor der, og får glede av det aller nyeste innen byggestandarder og tekniske krav. Blant annet.

Boligkjøpet er blant de viktigste investeringene du gjør i livet ditt – og da er det lurt å tenke langsiktig. Ikke begi deg ut på et ressurskrevende oppussingsprosjekt, men start livet i et helt nytt hjem med blanke ark. 

Vi kan også nevne at du sparer noen kroner ved å betale dokumentavgift på tomteverdien i stedet for på boligen, som første beboer. Du har reklamasjonsrett på 5 år og du er med på hele prosessen der man har valg mellom overflatemateriell og tilvalg av ekstratilbehør på for eksempel kjøkkenet.

GODE GRUNNER

  1. Større mulighet til å tilpasse boligen, slik du vil ha det
  2. Flere moderne løsninger og høyere teknisk standard
  3. Lavere strømutgifter
  4. Lave utgifter til oppussing, vedlikehold og reparasjoner
  5. Lovfestet garanti på fem år sikrer utbedring av eventuelle feil og mangler
  6. Fastpris uten nervepirrende budrunder
  7. Lavere dokumentavgift enn ved kjøp av bruktbolig
  8. Vi bruker ikke meglere, men selger selv

Husk at boligen skal tilfredsstille dine behov, men også økonomiske rammer. Våre boligprosjekter blir nøye fulgt opp av oss. Vi har tett kontakt med arkitekt og entreprenør for å sikre oss boliger av høy kvalitet – og for å forstå boligen.

Kjøper du nybygg hos oss kan vi i tillegg skilte med solid erfaring, kyndig hjelp gjennom hele prosessen og skikkelig gjennomføring av prosjektet. Det er vi som står for salget av leilighetene våre, både før og etter de står ferdige. Og nettopp fordi vi engasjerer oss i byggeprosessen, kan vi bidra med førstehåndskunnskap og ekspertise når du kjøper boligen din.

Lykke til med boligjakten – håper vi sees!

Se alle boligprosjektene våre her.

 

Salgsstart høsten 2018 Strømmen Verksted

Olav Thon satser ytterligere i Strømmen med et stort prosjekt. Her reguleres det for å bygge leiligheter, barnehage, næring, kontor, badeland og parkering.

Området ligger på tomten til gamle Strømmen Verksted, rett ved Strømmen Storsenter. 

Les mer om Strømmen verksted