Gardermoen Byggeklare tomter i Næringspark

Vi har 200 mål klar for utbygging i Gardermoen Næringspark. Her er det muligheter til å bygge tilpassede lager- og logistikklokaler.

Tomtene ligger i Brages veg i Gardermoen Næringspark, like øst for Oslo Lufthavn Gardermoen.

Her er det muligheter for bygging av spesialtilpasset bygg for din virksomhet. Tomten er ferdig regulert til bl.a. industri, lager og terminalvirksomhet - i tillegg til kontorer.

Det er etablert infrastruktur med veier og gangveier som gjør adkomsten enkel, kun få minutter fra E6.

Gode muligheter for store parkeringsarealer.

Det er flere store aktører som har base i Brages veg som bl.a. Marine Harvest Terminal AS, Schenker AS, GF Logistikk, Felleskjøpet og Iglo Logistikksenter.

 

 

 

Beliggenhet

Gardermoen Næringspark er i stor utvikling og Olav Thon Gruppen eier store tomtearealer i området som kan utvikles fortløpende etter behov. Næringsparken er et av Østlandets mest sentrale trafikk-knutepunkter og et næringssentrum som egner seg for alle typer virksomheter. Kun 5 minutter unna Oslo Lufthavn, og 2 minutter fra E6 og RV35.

  • 8,9 km
  • 45,7 km
200 mål klart for utbygging i Brages veg.
1 / 5
Umiddelbar nærhet til Gardemoen Business Center med hotell og konferansemuligheter.
2 / 5
Kun få minutters kjøring fra Oslo Lufthavn.
3 / 5
Thon Hotel Oslo Airport.
4 / 5
Thon Congress Gardermoen.
5 / 5

Vil du vite mer?

«Vi tenker langsiktig og legger stor vekt på å skape trygghet for våre leietakere.» Annette Hofgaard, Direktør Næringseiendom

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale. Felter merket * må fylles ut.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.