Oslo Storo Storsenter

Storo Storsenter er Oslos største kjøpesenter i både omsetning og antall butikker. I 2012 ble senteret kåret til Årets kjøpesenter i Norge, og det stemt frem som byens beste kjøpesenter i Oslo både i 2012 og 2013.

Om senteret

Storo Storsenter ligger ved Storokrysset og har meget god tilgjengelighet med både bil, trikk, buss, t-bane og tog. Alt av kollektiv transport har stoppested like utenfor senteret, og det finnes også taxiholdeplass ved Storokrysset. Det tar kun 10 minutter fra Oslo sentrum til Storo T-banestasjon. Besøk senterets nettside på storostorsenter.no.

Marked/kundegrunnlag

Primærmarkedet er de 204.000 menneskene som bor innenfor en radius på 3,5 km. Sekundærmarkedet er resten av Oslo med totalt 580.000 innbyggere, og da primært vestover.

Omsetning

Storo Storsenter er Oslos største kjøpesenter og Norges 6. største (målt i omsetning). Omsetningen i 2017 var på 2 330 millioner kroner, en oppgang 1 prosent fra året før.

Butikkmiks

Storo Storsenter er Oslos største kjøpesenter, med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Med størst utvalg innen mote i Oslo og en spennende butikkmiks, trekker senteret kunder fra hele Oslo og Akershus.

Noen av våre største butikker:

Match / G-Max / Lefdal / Egon / H&M / Jernia / Coop / Vinmonopolet / Cubus / Sats / Clas Ohlson

2 331 mill
Omsetning (2017)
3 527 875
Besøkende (2017)
130
Antall butikker
56 000m²
Areal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 520
  • Ladestasjoner for EL-biler 5
  • Stellerom Ja
  • Toaletter Ja
  • Personal Shopper Ja

Senteret tilbyr også utlån av rullestol, oppbevaringsbokser, gratis WIFI, shoppingvogner og digitale informasjonsskjermer.

Nærmiljøet

Storo Storsenter ligger rett ved Storokrysset, med tilknytning til både t-bane, trikk, buss og taxiholdeplass.

  • 0,4 km
  • 0,8 km
  • 5,8 km
  • 5,5 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Storo Storsenter skal fremstå som den mest inspirerende shoppingdestinasjonen i Oslo