Sandvika Sandvika Storsenter

Sandvika Storsenter er Norges største kjøpesenter målt i omsetning, og det fremste på mote/tekstil. Senteret ligger strategisk plassert i et av Norges mest pengesterke områder.

Om senteret

Sandvika Storsenter ligger i Sandvika i Bærum, og er et regionssenter for befolkningen i kommunene vest for Oslo. Senteret er strategisk plassert i et trafikknutepunkt, og har ca. 6 millioner besøkende årlig. Sandvika Storsenter har god, bred butikkmiks både av kjedebutikker og nisjebutikker, og god dybde innenfor de ulike bransjene. Besøk senterets nettside på sandvikastorsenter.no.

Marked/kundegrunnlag

Senterets primærmarked er Asker, Bærum og Oslo Vest (Vestre Aker, Ullern og Frogner) med tilsammen 360.000 innbyggere. Senterets sekundærmarked er resten av Oslo (529 000 innbyggere) og Buskerud (195 000 innbyggere).

Omsetning

Sandvika Storsenter er Norges største kjøpesenter målt i omsetning, og har noen av landets mest kjøpesterke forbrukere i sitt primærmarked. I 2017 hadde senteret en omsetning på 3 271 millioner kroner.

Butikkmiks

Senteret er størst på mote, sport, elektronikk, interiør, barn og helse/velvære. Senteret har hele 195 butikker og 211 leietakere (inkludert helserelaterte tilbud).

Det arbeides med å stadig utvikle senteret med nye butikkonsepter/merkevarer som ikke finnes på sentrene lokalt eller i regionene rundt Asker og Bærum. Spesielt viktig er det å fornye senteret med konsepter fra utlandet som ikke er representert i landet for øvrig.

Noen av de største butikkene:

Meny / Toys"R"Us / ELIXIA / Eplehuset / Jernia / G-Sport / Anton Sport / Norli / Apotek1 / H&M / Clas Ohlson / XXL / Elkjøp / Cubus / Bolia

I 2018 vil den spanske tekstilkjeden Zara åpne på Sandvika Storsenter.

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

3 271 mill
Omsetning (2017)
5 666 025
Besøkende (2017)
190
Antall butikker
60 000m²
Areal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 2 400
  • Gratis parkering 3 timer
  • Personal Shopper Ja
  • Gratis wifi Ja

Sandvika Storsenter tilbyr også kundeservice med utlån av rullestoler og MartCart, og leie av Kid Cars. På senteret finnes også minishoppere, oppbevaringsbokser og ladestasjoner til telefon/lesebrett. DittGavekort kjøper du hos Kundeservice eller på automaten i den nye delen av senteret.

Nærmiljøet

Sandvika Storsenter ligger sentralt i Sandvika i Bærum kommune, lett tilgjengelig fra E18, E16, tog- og busstasjon.

  • 0,5 km
  • 0,7 km

Ønsker du å leie lokale?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Sandvika Storsenter skal være førstevalget for kunder og leietakere.

Flere kjøpesentre Lokaler på Ski Storsenter

Ski Storsenter er et familiesenter sentralt i Ski sentrum nær togstasjonen. Senteret har 143 butikker og spisesteder bestående av kjedebutikker og nisjebutikker med god dybde innen ulike bransjer. 

Se mer informasjon om senteret