Østerås Østerås Senter

Østerås Senter er et trivelig og tradisjonsrikt senter som ligger midt i et tett bebodd og pengesterkt boligområde i Bærum. Senteret åpnet i 1968, som et av Norges første innendørs kjøpesenter.

Butikkmiks

Østerås kjøpesenter er et levende og trivelig nærsenter med forretninger, service, legesenter og boliger. Butikkmiksen er tilpasset dagens lokale behov og senteret er et hyggelig og aktivt møtested.

MARKED/KUNDEGRUNNLAG

Senterets primærmarked er Østerås, Eiksmarka, Hosle og Eikeli som består av ca. 19.000 personer- som bor i gangavstand fra senteret. Nedslagsfelt innenfor 10 minutters kjøretid fra senteret er 98.000 personer (herav 51.000 kvinner) med snitt inntekt på 420.000,-, 43.300 husstander, og 44.000 bileiere. Senteret er godt besøkt ,og har en stødig posisjon i markedet med mange faste kunder.

Om senteret

Østerås Kjøpesenter ligger i et populært boligområde på Østerås i Bærum. Senteret har en sentral beliggenhet nær konsentrert boligbebyggelse og offentlig kommunikasjon (buss og t-bane). Senteret ble oppført i 1968 og er siden på- og ombygget i flere etapper.

Omsetning

Østerås Senter hadde i 2016 en omsetning på 390 millioner kroner, en økning på 3 prosent fra 2015. Forventet omsetning i 2017 er 409 millioner.

Største butikkene

Noen av våre største butikker:

Narvesen / Vinmonopolet / Molvær / Vitusapotek / Baker Hansen / Meny

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale. 

387 mill
Omsetning
874 750
Besøkende
20
Antall butikker
9 303m²
Areal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 160
  • Gratis parkering Ja
  • Gratis ThonWiFi Ja


3 timers gratis parkering.

Nærmiljøet

Østerås Senter finner du i Otto Ruges vei 80. Senteret har en sentral beliggenhet nær konsentrert boligbebyggelse og offentlig kommunikasjon (buss og t-bane).

  • 58 m
  • 0,7 km
Vi skal være førstevalget for forbrukere i Østre Bærum og omegn.

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov: