Molde Molde Storsenter

Molde Storsenter er et bransjesenter med fokus på hus, hjem og fritid. Senteret ligger midt i Moldes travleste handels- og næringsområde og i gåavstand til sentrum.

Molde Storsenter ligger strategisk plassert ved E39 Fannestrandsvegen som er forbindelsesveien mellom sør og nord i fylket og har en trafikkmengde på ca. 12 000 biler i døgnet. Det er gangavstand til Molde sentrum, MoldeTorget og AMFI Roseby.

Marked/kundegrunnlag

Molde Storsenters målgruppe er privatmarkedet fra unge nyetablerte til veletablerte i alle aldre. I tillegg har senteret mange bedriftskunder. Senterets fagkunnskap om produkter er viktig når kunden søker produkter fra denne bransjen. Primærmarked: Molde, Aukra, Midsund, Fræna, Eide og Nesset. Sekundærmarked: Averøy, Gjemnes, Sunndal, Vestnes og Rauma.

Omsetning

Molde Storsenter hadde i 2016 en omsetning på 772,6 millioner kroner. Senteret har hatt en positiv utvikling med jevn økning hver år. Forventet omsetning for 2017 er 785 millioner. 

Butikkmiks

Molde Storsenter fremstår som et fagsenter/bransjesenter for bygg, interiør, møbel, tekstil, elektro, sport, mat og drikke. Senteret har stort mangfold og er best på hus, hjem og fritid.

Noen av våre største butikker

Vinmonopolet / Expert / Lefdal / Bohus / Skeidar / Clas Ohlson / Coop Mega

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

19
Antall butikker
26 000 m²
Areal
1,8 mill
Besøkende
772,6 mill
Omsetning

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 370

 

Molde Storsenter har et godt parkeringsanlegg med lett tilgjengelighet. Parkeringsarealet ligger under tak og er flott for byggets kunder når været er dårlig.

Totalt har vi 370 parkeringsplasser med god internkommunikasjon via godt dimensjonerte heiser og rullebånd.

Nærmiljøet

Molde Storsenter er plassert ved riksvei E39 Fannestrandsvegen. Senteret ligger i gangavstand til sentrum og de andre sentrene.

  • 1,27 km
  • 0,26 km
  • 1,68 km
  • 3,11 km
  • 1,49 km
  • 1,18 km
Vi har stort mangfold og er best på hus, hjem og fritid.

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Prisnivå:
Lagerbehov: