Rørvik Leia Senteret

Leia Senteret i Rørvik er den viktigste møteplassen for handlende i Vikna kommune i Nord-Trøndelag. Senteret står foran en omfattende utbygging, og vil føre til at regionen får et enda mer komplett og spennende butikktilbud.

Butikkmiks

Senteret har butikker innenfor både klær, sko, mat & drikke, hjem/interiør, bygg og spesialbutikker. Det finnes 12 butikker på senteret, men det skal etter planen bli totalt 30 butikker etter utbygging.

Marked/kundegrunnlag

Handelsregionen Ytre Namdal består i hovedsak av kommunene Leka, Nærøy og Vikna, men også med et betydelig innslag fra Bindal kommune. Det bor til sammen omtrent 11 500 personer i regionen.

I følge SSBs (middels) fremskriving av folketallet til 2040, vil økningen i folketallet i Vikna kommune være på over 20 %. Også nabokommunen Nærøy vil ha en vekst i samme periode ut fra en middels beregning på over 12 %.

Om senteret

Leia Senteret ligger like ved Rørvik havn, sentralt plassert i Rørvik sentrum. Det er planlagt omfattende utbygging av senteret og endring av profil fra Leia Senteret til AMFI Rørvik. I både areal og antall butikker vil senteret bli omtrent dobbelt så stort som det er i dag. Nyåpning av det som skal bli AMFI Rørvik er planlagt mot slutten av 2018.

Omsetning

Senteret hadde i 2016 en omsetning på 192 millioner kroner, en økning på 2,1 millioner fra året før. Forventet omsetning etter utbygging er 300 millioner.

Største butikkene

Noen av våre største butikker:


Coop Mega / Vinmonopolet / Princess / Skoringen / Kitch'n

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

188 mill
Omsetning
600 000
Besøkende
12
Antall butikker
6 000m²
Areal

Praktisk informasjon

  • Gratis parkeringsplasser 100
  • Stellerom Ja
  • Gratis nettilgang Leia Kafé

 

Det er planlagt bygging av parkeringskjeller, og der skal det bli plass til omtrent 65 parkeringsplasser. Med de parkeringsplassene som finnes ute i dag, blir det til sammen 165 parkeringsplasser når utbyggingen er ferdig.

Nærmiljøet

Leia Senteret ligger ved Rørvik havn, sentralt plassert i Rørvik sentrum. Rørvik er et trafikk-knutepunkt med daglig anløp av hurtigrute og flyforbindelse fire ganger pr. dag mellom Rørvik-Namsos-Trondheim. Det er daglig buss- og hurtigbåtforbindelse til nabokommunene og til Namsos.

  • 3 min
  • 1 time 24 min

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Prisnivå:
Lagerbehov: