Rådal Lagunen Storsenter

Lagunen Storsenter er Bergensregionens desidert største motehus med over 50 motebutikker. Kjøpesenteret ligger i bydelen Fana i Bergen og ble åpnet i 1985. Her finnes over 160 virksomheter, hvorav 135 butikker, serveringssteder og øvrige service- og tjenestetilbud.

Lagunen Storsenter og Laguneparken ligger i søndre del av Bergen, midtveis mellom Bergen sentrum og Bergen Lufthavn - Flesland. På Lagunen er det et bredt utvalg av butikker innen mat og drikke, hus og hjem og spesialbutikker – i tillegg til butikker og serveringssteder. Bank, finans og eiendom er også godt representert på Lagunen, samt Vinmonopol, Apotek og Post i butikk. 

MARKED/KUNDEGRUNNLAG

Primærmarkedet for Lagunen er bydelene Fana og Ytrebygda i Bergen kommune med ca. 60.000 innbyggere innenfor 10 minutters kjøring. Disse er også blant de raskest voksende bydelene i Bergen. I nærheten ligger næringsparkene Kokstad, Sandsli og Lønningen med over 20.000 arbeidsplasser. Dette gjør Lagunen til et svært naturlig handlested for veldig mange bergensere.

OMSETNING

Omsetningen i 2016 var på 3 100 millioner kroner. Senteret er Norges 3.største i omsetning. Forventet omsetning for 2017 er 3 milliarder.

BUTIKKMIKS

Lagunen har i dag totalt 160 leietakere, hvorav 143 er butikker, spisesteder og øvrige servicetilbud. Med over 50 motebutikker er Lagunen regionens desidert største motehus. Den nye bybanen i Bergen har sitt endestopp på Lagunen, og vil bli integrert med senteret. Det er igangsatt reguleringsarbeid som vil kunne medføre store utvidelser av forretnings- og servicetilbudene på senteret.

Noen av våre største butikker:

Skeidar / H&M / Egon / MX Sport / Vinmonopolet / Lefdal/ Coop Obs Bygg / Coop Obs Hypermarked / Meny / Toys"r"us / Clas Ohlson / G-Sport / XXL / Apotek1

Ønsker du lokaler her? 
Send oss litt informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale. 

160
Antall leietakere
53 501 m²
Areal
5 mill
Besøkende
3 100 mill
Omsetning

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 2222
  • Gratis parkering 2 timer
  • EL-bil ladestasjoner 5 stk
  • Hundeparkering Ja

 

Senteret tilbyr utlån av Mart Carts (elektriske handlevogner for voksne med bevegelseshemning), Kid Cars, rullestoler, handlevogner med babysete og salg av elektroniske gavekort.

Nærmiljøet

Lagunen Storsenter ligger i Laguneparken, midt mellom Bergen sentrum og Flesland flyplass. Kollektivtilbudet rundt Lagunen er meget bra. Bybanens endestasjon ligger like utenfor senteret, med hurtige avganger til og fra Bergen sentrum og Bergen Lufthavn, Flesland.

  • 0,18 km
  • 10,51 km
  • 6,04 km
Lagunen Storsenter skal være Norges beste senter!

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Prisnivå:
Lagerbehov: