Rådal Lagunen Storsenter

Lagunen Storsenter er Bergensregionens desidert største motehus med over 50 motebutikker. Kjøpesenteret ligger i bydelen Fana i Bergen og ble åpnet i 1985. Her finnes over 160 virksomheter, hvorav 135 butikker, serveringssteder og øvrige service- og tjenestetilbud.

Om senteret

Lagunen Storsenter og Laguneparken ligger i søndre del av Bergen, midtveis mellom Bergen sentrum og Bergen Lufthavn - Flesland. På Lagunen er det et bredt utvalg av butikker innen mat og drikke, hus og hjem og spesialbutikker – i tillegg til butikker og serveringssteder. Bank, finans og eiendom er også godt representert på Lagunen, samt Vinmonopol, Apotek og Post i butikk. Besøk senterets nettside på lagunenstorsenter.no

Marked/kundegrunnlag

Primærmarkedet for Lagunen er bydelene Fana og Ytrebygda i Bergen kommune med ca. 60.000 innbyggere innenfor 10 minutters kjøring. Disse er også blant de raskest voksende bydelene i Bergen. I nærheten ligger næringsparkene Kokstad, Sandsli og Lønningen med over 20.000 arbeidsplasser. Dette gjør Lagunen til et svært naturlig handlested for veldig mange bergensere.

Omsetning

Omsetningen i 2017 var på 2 825 millioner kroner. Senteret er Norges 3.største i omsetning. Forventet omsetning for 2018 er 3 milliarder.

Butikkmiks

Lagunen har i dag totalt 160 leietakere, hvorav 143 er butikker, spisesteder og øvrige servicetilbud. Med over 50 motebutikker er Lagunen regionens desidert største motehus. Den nye bybanen i Bergen har sitt endestopp på Lagunen, og vil bli integrert med senteret. Det er igangsatt reguleringsarbeid som vil kunne medføre store utvidelser av forretnings- og servicetilbudene på senteret.

Noen av våre største butikker:

Skeidar / H&M / Egon / MX Sport / Vinmonopolet / Lefdal/ Coop Obs Bygg / Coop Obs Hypermarked / Meny / Toys"r"us / Clas Ohlson / G-Sport / XXL / Apotek1

Ønsker du lokaler her? 
Send oss litt informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale. 

2 825 mill
Omsetning (2017)
5 000 000
Besøkende (2017)
140
Antall butikker
50 000m²
Areal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 2222
  • Gratis parkering 2 timer
  • EL-bil ladestasjoner 5 stk
  • Hundeparkering Ja

 

Senteret tilbyr utlån av Mart Carts (elektriske handlevogner for voksne med bevegelseshemning), Kid Cars, rullestoler, handlevogner med babysete og salg av elektroniske gavekort.

Nærmiljøet

Lagunen Storsenter ligger i Laguneparken, midt mellom Bergen sentrum og Flesland flyplass. Kollektivtilbudet rundt Lagunen er meget bra. Bybanens endestasjon ligger like utenfor senteret, med hurtige avganger til og fra Bergen sentrum og Bergen Lufthavn, Flesland.

  • 0,3 km
  • 12,0 km
  • 6,5 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Lagunen Storsenter skal være Norges beste senter!

Utbygging av Lagunen

Lagunen Storsenter bygger ut og vil stå ferdig i november 2018. Første byggetrinn består av totalt 50 000 m² fordelt på handel, servering, fellesarealer, parkering og uteområder.

Flere kjøpesentre Lokaler på AMFI Nesttun

AMFI Nesttun ligger sentralt i Fana, ca. 10 min. med bil fra Bergen sentrum. Bybanen stopper utenfor hovedinngangen til senteret og busstopp/terminal er bare noen meter unna. Det er lett å komme til AMFI Nesttun med bil, buss, bybane, sykkel og til fots. 

Se mer informasjon om senteret