Arendal Harebakken Senter

Harebakken Senter ligger strategisk til ved E18, midt mellom Arendal sentrum og vekstområdet Myra. Senteret er oppgradert i flere trinn og har i dag et bredt utvalg av attraktive kjedebutikker ispedd lokale nisjebutikker.

Om senteret

Harebakken Senter er et familievennlig senter med alt du trenger på et sted. Senteret er godt plassert med tanke på boligutbyggingsområder, skoler og nye idrettsanlegg. Harebakken Senter eies av O. G. Ottersland Eiendom AS. Besøk senterets nettside på harebakken.com.

Marked/kundegrunnlag

Et familie- og regionsenter for familier i alle aldre. Senteret er også attraktivt for reisende på vei til Sørlandet og Østlandet. Primærmarked: Arendal. Sekundærmarked: Froland, Tvedestrand og Grimstad.  

Senteret har en økende andel av sommerturister, både faste hytteeiere og folk som leier seg inn på hotell og hytter. 

Omsetning

Harebakken Senter hadde i 2017 en omsetning på 594 millioner kroner, en oppgang på 4 prosent fra 2016.

Butikkmiks

Harebakken Senter har en god butikkmiks av lokale aktører og store kjeder. Eier har søkt kommunen om å få utvide senteret til å inneholde servicefunksjoner som tannlege, fysioterapeut, lege osv.

Noen av de største butikkene:

Meny / Boots Apotek / Cubus / Jernia / Jysk / Rens på flekken

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

595 mill
Omsetning (2017)
1 203 975
Besøkende (2017)
56
Antall butikker
14 000m²
Areal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 700
  • Gratis parkering Ja

Harebakken Senter har 700 gratis parkeringsplasser ute og inne, med direkte adgang til senteret. I P-huset finner du også reservert plass med lademulighet for el-bil. Senteret er tilrettelagt for funksjonshemmede, har rullestol til utlån, hjertestarter, trådløst nett for våre kunder, lekerom og ammerom.

Nærmiljøet

Harebakken Senter Ligger ved E18-avkjøringen til Arendal. Strategisk godt plassert mtp. boligutbyggingsområder, skoler og nye idrettsanlegg.

  • 0,2 km
  • 1,8 km
  • 2,1 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Familiesenteret. Hyggelig, mangfoldig (god butikkmiks) og tilgjengelig (meget god parkering og fremkommelighet).

Flere kjøpesentre Lokaler på AMFI Arendal

AMFI Arendal ligger midt i hjertet av Arendal, vis a vis byens kultur- og rådhus. Senteret er Aust-Agders største kjøpesenter i omsetning og antall butikker

Se mer informasjon om senteret